Kura'lı Canlı Bomba..

• Kullanıcı Yabani
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[YOUTUBE]jQjIyKxS3Hg[/YOUTUBE]

Beyinleri yıkanmış patlayınca cennete gideceğine inandırılmışlar. Ne hale gelmiş, nasıl canavarlaşmış.

İnsanlıktan çıktıklarının farkında değiller.

ALLAH için değil cennet için Müslüman olmanın sonucu ..

o değil de niye tirnak isareti koydun yegen, bu yasta bizi niye boyle katki maddeleriyle zehirliyorsun?

Bu sene bunlardan çok Türkiye'ye uğrayacak binlerce mahsum insanın canına kıyacak bu duygusuz vicdansız canavarlar

Yıkanmış bir beyine sahip bir hıyar. Başka söze gerek yok...

[YOUTUBE]cZrzBPi34dA[/YOUTUBE]

cehenneme de gideceksem bu gerizekalılarla aynı cehennemde yanmak istemiyorum, inş düşündükleri gibi cennete gidiyolardır.

cehenneme de gideceksem bu gerizekalılarla aynı cehennemde yanmak istemiyorum, inş düşündükleri gibi cennete gidiyolardır.

Unutma müslüman olan biri cehennemde yansa bile bir gün cennete geri dönecektir onlardan kaçış Yok :hello:

Unutma müslüman olan biri cehennemde yansa bile bir gün cennete geri dönecektir onlardan kaçış Yok :hello:

Canlı bomba saldırılarında onlarca masum insanın canına kıyan bu caniler, müslüman oldukları için eninde sonunda cennete mi gidecekler hocam?

Peki ya ömrünü iyiliğe adamış, uluslararası yardım kuruluşlarında gönüllü olarak çalışan gayrimüslimler? Onlar kafir oldukları için yanacaklar mı?

Canlı bomba saldırılarında onlarca masum insanın canına kıyan bu caniler, müslüman oldukları için eninde sonunda cennete mi gidecekler hocam?

Peki ya ömrünü iyiliğe adamış, uluslararası yardım kuruluşlarında gönüllü olarak çalışan gayrimüslimler? Onlar kafir oldukları için yanacaklar mı?

Ben müslümanlar arasındaki bu inanca değindim inandığımdan değil maalesef böyle islama inanmayan herkes kafir olarak görülüyor cehennemlik inanan ise her ne kadar hata pislik yapsa cezasını çekip gelecekmiş güya geri cennete

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri