"Kuraklık olmamasının sebebi Ak parti'dir"

Konu sahibi son olarak 2335 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet arkadaşlar bu adam Akp'den milletvekili aday adayı.
seçilirse eğer meclise girecek!

[YOUTUBE]WdLcKiFhDlY[/YOUTUBE]

Yaa keşke videoyu izleyebilseydim, akşam izleyeceğim.
Ama özeti başlık gibiyse, ben de öyle düşünüyorum :p
Peki bu fakirliğin nedeni ne S:

milyonlarca insanın hayır duası var erdoğanda.
elbet onu muzaffer ve muvaffak edecek gelişmeler olacak inşaALLAH
kuraklık bir musibet olduğu için ALLAH elbet kendine el açıp dua edenlerin yüzünü güldürecek.yağmur verecek.
milletin bekası için gece gündüz çalışanları da tebaasına karşı boynu bükük koymamak adına musibetlerden koruyacak.

demem o ki doğru söylenmiş.cehape döneminde aids salgını vardı mesela.şimdi var mı? başka bişey demiyorum.

Adam AKP lideri degil, Millet vekili degil, Aday degil, Aday adayi.
Ve bu adam AKPli diye elestirilmis, halbuki söyledigi laflar gülüp gecilesi laflar. Haber degeri bile tasimiyor.

Peki bu adam kim, ve yaptigi nedir?
kemal-k%C4%B1l%C4%B1%C3%A7daro%C4%9Flu-gaflar%C4%B1_472614.jpg

kemal-k%C4%B1l%C4%B1%C3%A7daro%C4%9Flu-gaflar%C4%B1_472601.jpg

Adam AKP lideri degil, Millet vekili degil, Aday degil, Aday adayi.
Ve bu adam AKPli diye elestirilmis, halbuki söyledigi laflar gülüp gecilesi laflar. Haber degeri bile tasimiyor.

Peki bu adam kim, ve yaptigi nedir?
kemal-k%C4%B1l%C4%B1%C3%A7daro%C4%9Flu-gaflar%C4%B1_472614.jpg

kemal-k%C4%B1l%C4%B1%C3%A7daro%C4%9Flu-gaflar%C4%B1_472601.jpg

Ya az önce sen kıyas yapmayın konuya yorum yapın demiyor muydun? Bir kere de yaptığınla dediğin birbirini tutsun arkadaş ya jdgksds
Ayrıca bu konu vardı.

Öncelikle haber Mustafa Göktaş icin yazilmis.
Bu baslikta bu adamin iyi yada kötü yanlarini söyleyebiliriz, savunabiliriz yada elestirebiliriz.
Gidip onun bunun haberlerini buraya sokarak Bu adami aklamis olamazsiniz.
Diger kisilerin elestirileri onlarin konularinda yapildi, yada acin orada yapalim.
Kaynak: Jesse James

He he sazanım he xd

Alkollu galiba bunu soyleyen aday adayi. :D yaa arkadas iste bir parti bir takim bir topluluk vs tutarsin destek verirsin ama abartmayin be kardesim ve sen vekil secilme mumkunse

Öncelikle haber Mustafa Göktaş icin yazilmis.
Bu baslikta bu adamin iyi yada kötü yanlarini söyleyebiliriz, savunabiliriz yada elestirebiliriz.
Gidip onun bunun haberlerini buraya sokarak Bu adami aklamis olamazsiniz.
Diger kisilerin elestirileri onlarin konularinda yapildi, yada acin orada yapalim.
Kaynak: Jesse James

He he sazanım he xd

Hahaha kahkaha attım yolda :D

Bunlar normal şeyler adamın vekili bile Erdoğana dokunmak ibadettir diye söyledi aday adayi mi demeyecek ?sınırı yok tabi kesin bilgi.

Adamın kendisi rahmetimiz gazabımızı aşacaktır deyip Allah'ın vasıflarını üzerine aldıktan sonra, yağmuru Akp yağdırıyor diyen de çıkar, başbakanımız bizim için ikinci peygamber gibidir diyen de, ona dokunmak inanın bence ibadettir diyen de, Allah'tan emir almış o yüzden kimse önünde duramaz diyen de.

Bu algı Tayyip Erdoğan'ın işine geldiği için, ota boka söyleyecek bir şeyi olan kendisi, çıkıp iki kelam edip bu çarpık düşünceleri eleştirmiyor, dışlamıyor. Bu yaptığı kendi içinde tutarlı, gayet insani, kibirle açıklanabilir, çıkarı olduğu yere çomak sokmuyor.

Peki ya inançlı geçinen kitleler? Onlara ne demeli?

Twitter'da, dua eden askerlerin olduğu fotoğrafla ilgili, dua ettikleri için söylendiği dahi meçhul olan "Yeni Türkiye'nin askerleri..." sözünü haberleştirip, "Dua edenlerle dalga geçti" diye servis eden tipler, biraz samimi olsalar, bu algıdan rahatsız olup, yukarıda yazdığım cümlelere tepki koyarlar, Tayyip Erdoğan ve avanesinin inançlarını siyasetlerine sürekli alet etmesinden ve kafalarına göre birilerini "ateist, terörist" ilan etmesinden imtina ederlerdi.

Benim bildiğim İslam'da şirk koşmak da en büyük günahlardandır, birilerini kafir ilan etmek de.

İnanmayan için hiçbir şey ifade etmeyen bu kelimeler, inanan için de çıkar söz konusu olunca hiçbir şey ifade etmiyor. Ve bence ilki daha samimi ve ahlaki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri