Küpelerimden Sebep Kpssye giremedim :D

• Kullanıcı Perii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - İtiraflar ve Anılar
Konu sahibi son olarak 4525 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Perii bende var küpe :p burda moda küpe,
tabi sen küpelerinin atılmasını istemedin ama baktılar bunun çalışmaya gönlü yok o yüzde nmahsus küpe takarak gittin demiii :zuha:

yaş oldu 33 sen küpemi takıyorsun hiç yakıştıramadım sana ben :D Küpe takanları sevmem ben sen takmaya devam et saçında uzundur :D hem gençlere yakısır bunlar :D

Sen hala oradamısın...:zuha:

evet neyse onu profilden konusabiliriz :D

ide@list Nickli Üyeden Alıntı

yaş oldu 33 sen küpemi takıyorsun hiç yakıştıramadım sana ben :D Küpe takanları sevmem ben sen takmaya devam et saçında uzundur :D hem gençlere yakısır bunlar :D

ide@list banamı demiştin küpemi takıyorsun diye, Burada gerçekten moda 55 yaşındaki adamdada var. Yalnız şunu belirteyim bende küpe yok küpe değil deliği bile yok Perii ye şaka olsun diye dedim. :p

Benim söylemediğim sözler var ortada nasıl oluyo yaa...ilginç...:)

Ben olsaydım o küpeleri bi güzel çıkarırdım ömrün boyunca o küpe olayını unutamazdın gerci bunuda unutmamısın ama :D

Şu mübarek küpeleri merak ettim fotoğraflayıp gösterseydin iyi olurdu.:D geçmişler olsun .:P

Ben olsaydım o küpeleri bi güzel çıkarırdım ömrün boyunca o küpe olayını unutamazdın gerci bunuda unutmamısın ama :D

Unutmam tabiki nednen unutayım küpeden sebep kpssy giremeyen nadir insanlrdanım belkide tekimdir :D
Şu mübarek küpeleri merak ettim fotoğraflayıp gösterseydin iyi olurdu.:D geçmişler olsun .:P
thumb-465-H024611-copy.jpg

akla kara şimdi bunlara benziyor ama bu değil yıldızlıydı :D arkaları aynı ama :)

bencede kısmet değilmiş bir daha gitme istersen kimbilir bu sefer nolur.

evet bencede gitmim ben ilk kpss sınavında bişi oldumu hatırlamıyorum ama :D

Unutmam tabiki nednen unutayım küpeden sebep kpssy giremeyen nadir insanlrdanım belkide tekimdir :D

thumb-465-H024611-copy.jpg

akla kara şimdi bunlara benziyor ama bu değil yıldızlıydı :D arkaları aynı ama :)

evet bencede gitmim ben ilk kpss sınavında bişi oldumu hatırlamıyorum ama :D

Ne güzelde bununla gurur duyuyor :D

ilginç ama güzel itiraf :)

Yinede takma canım yasakyasak kız polisler alır gümüş kolyeni gorurlerse :D

Rezil oldum diyom ünlü diyor haberlere çıkmadım ki :D

Sanal alemde bir nevi ünlü oldun işte hatta seni facebukga internet sitelerine göstemek lazım başlığıda buldum yılın malı nasıl ama :D :D :D :zuha:

Sanal alemde bir nevi ünlü oldun işte hatta seni facebukga internet sitelerine göstemek lazım başlığıda buldum yılın malı nasıl ama :D :D :D :zuha:

O kelimelerini düzelt bence bişi demiyorum ama kelimeleri yanlış yerde kullnıyorsun neyse daha yazmayacam ben konum uzadıda uzadı :D

O kelimelerini düzelt bence bişi demiyorum ama kelimeleri yanlış yerde kullnıyorsun neyse daha yazmayacam ben konum uzadıda uzadı :D

düzeltemiyim valla 3 dakka icinde düzeltilebiliyormuş valla aklıma ilk o geldi napim baska bisi gelse onu yazacaktım ama reklamın iyisi kötüsü olmaz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri