Küpe takan erkek.

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Küpe takan erkek Neyi amaçlar bilemem ama artık ilgisizlik mi dersin Biraz daha sosyalleşmek için entel takılmak mı dersin veya anne özlemi mi dersin bilemem ama ben küpe takan erkeklerden hiç hoşlanmam nokta modern entellektüel gülünecek ya böyle laf attın mı da hemen Osmanlı padişahları da takıyor diyor Bak sen Beyza diye lan padişahlık geri geldi de Bizim haberimiz mi Olmadı Bari sen parça olduğunda bir şeyler daha alsaydın da bu garibanları Sevindir

Moderatör tarafında düzenlendi:
Aksesuar olduğuna göre yakışan herkes takabilir, kadın ya da erkek bence fark etmiyor ki gerçekten bazılarında iyi duruyor.

Bunu tartışıyoruz cidden.. Lanet eski fotograflardan bir tane atsana şuraya.

İki kulağa birden takıldığında gözüme hoş görünmüyor.
Bununla beraber erkeğin bileklik veya yüzük takmasıyla küpe takması arasında fark görmüyorum, her biri aksesuar ve kullanılabilir.
Bilhassa minik, nokta kadar olan siyah yuvarlak küpeleri yakıştırıyorum.

Benim erkek arkadaşımın da kulağı delik - küpe takıyor.
Ne saçı uzun nede kel, ne rockçı nede dövmesi var. ^^
Ama küpe ona çok yakışıyor.
Hafif kirli sakal ve kısa saç enfes ötesi. :p
Ben pek takması taraftarı değilim gerçi çünkü cidden yakışıyor.
Ama yakışmayanlarda var. ^^

Küpe takan erkek Neyi amaçlar bilemem ama artık ilgisizlik mi dersin Biraz daha sosyalleşmek için entel takılmak mı dersin veya anne özlemi mi dersin bilemem ama ben küpe takan erkeklerden hiç hoşlanmam nokta modern entellektüel gülünecek ya böyle laf attın mı da hemen Osmanlı padişahları da takıyor diyor Bak sen Beyza diye lan padişahlık geri geldi de Bizim haberimiz mi Olmadı Bari sen parça olduğunda bir şeyler daha alsaydın da bu garibanları Sevindir

Kamil troll üye olduğuna inaniyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Şiddetle tavsiye ediyorlar fakat bana cazip gelmiyor

Nickler değişiyor da kafalar aynı. Bazı yorumlar ancak senden çıkar demek istiyorum da nickini yazmaya değmez.

Ben beğeniyorum..

Şiddetle karşı olanlara zaten gitmiyor tarzlarindan ötürü yakıştıran taksin..

Kendisine yakıştığını düşünen her erkek takabilir, doğal bir durum.
Küpe takan kadın başlığı açmaya ihtiyaç duymuyoruz mesela.

Tünel kullanan kişiden daha normal bir aksesuar taşımaktadır.

Kamil troll üye olduğuna inaniyorum.
Troll üye nasıl olur bilemem ama ben bildiğiniz gibi normal bir üyeyim sohbet olsun diye buralara geliyorum Gerçekten de keyif aldığım zamanlarda geçirdiğim buluyor neyse Konuşarak yazdığım için noktalama işaretleri olmuyor ve bazen harfleri tam yazmıyor yani bozuk kelimeler neyse bir kusurumuz olduysa affola

Bu ara sanki modası kayboldu gibi, eski rağbet yok diye düşünüyorum.

10-13 yil önce iyi modasi vardı eskidi
ama tabi yakışan taksin yinede

Kahkaha attım, ilgisizlik ve anne özlemi ile ne alakası var.
Belki de bilmediğim bir şey vardır, açıklar mısın?

aslında bende istiyorum fakat üşendiğimden eyleme dökemedim. belki bu yıl takmaya başlarım.

Geri