Küpe Out, Piercing İn!

Konu sahibi son olarak 1279 gün önce görüldü

1. Orbital Modeli

732e9a890ecbc9980f9541a2a0243bdc-640x654.jpg

Orbital piercing için birbirine eş düşer pozisyonda iki küpe deliğinizin olması gerekiyor. Bu sayede uygun bir küpe ile kulağınızda ilginç şekiller deneyebiliyorsunuz.

2. Auricle (Kulak Kepçesi) Modeli

54d37ca5f03ac49048c7c2e4.jpg

Kulağınızın tam ortasından başlayıp en üst kısmına kadar deldirebileceğiniz alana bu isim veriliyor.

3. Anti Tragus Piercing

54d37e075ae7b56b62982da2.jpg

Kulak memesinin tam üzerinde yer alan kısım (anti tragus) paralel olarak deldirildiğinde böyle bir görüntü ortaya çıkıyor. Bol kıkırdak yapısı yanında bol ağrı ve sızı da getiriyor olsa gerek.

4. Daith Piercing

original.jpg

Aşırı şık duran bu piercinge sahip olmanız demek, kulağınızın üzerine haftalarca yatamamanızla eş anlamlı. Rihanna'nın da emekleriyle oldukça trend bir model haline geldi.

5. Penelope Cruz stayla

54d38b64f2618ee16d0c27e2.jpg

Penelope Cruz'un başlattığı bu akımda ise kulak içindeki üst kısım aşağıya doğru tatlı tatlı deliniyor. Ağrısını anlatmaya herhalde Almodovar bile kalkışamaz.

6. Conch (Kulak İçi) Piercing

54d37f7f724b9f6362daa879.jpg

Ağrısı 50 kağıt kesiği gücünde olan bir model daha. Kulağınızın tam içine doğru olan alandaki hafif yükseltinin delinmesiyle yapılıyor.

7. Anti Helix Modeli (Trend Alert!)

kulak-icin-k%25C3%25BCpeler.jpg

Ağrısı nispeten daha az olan yeni bir model Anti Helix. Holywood'da oldukça yaygınlaşmaya başladı. Yan yana bir kaç tane ya da tek bir adet, her haliyle oldukça şık.

8. Tragus Modeli

5y5o8.jpg

Yine Rihanna'nın önderliğinde dört bir yana nam salmış bir model Tragus. Değişik küpe modelleriyle değişik tarzlar yakalamak mümkün.

9. Rook Modeli

54d38a48d7deae996d201e6c.jpg

Daith piercing modelinde delinen kıkırdağın bir üst komşusu deliniyor bu modelde de.

10. Tünel Modeli

1423217155birbirinden-sik-kulak-piercingleri-6.jpg

Abartılmadığı sürece değişik duran bir model. Kötü espirilere dayanamayacağınızı düşünüyorsanız hiç kalkışmayın.

11. Industrial Piercing

look_by_the_n00b_21-d7v2kkp.jpg

Gerçekten, ama gerçekten farklı bişeyler denemek isteyen varsa, enteresan modellerden biri.

Final : 3te yetmez 7 tane ver allahım ver.

earpiercing.jpg

shgjhg+x.gif

Bu bünye korkuyor : ))) + kıkırdak kemiğini deldirdim de bayilacaktim : ))))

Sağ kulağımda iki delik var, ona bile pişmanım, şu piercing hiç çekici gelmedi gitti bana :/

ıkı kulagmdada ıkı delık var gecen kız kardesım kıkırdak ksmnı deldırdı acısından öldü dayanamadı cıkardı attı piercing bana gore deıl hıc ama benımde hızma delıgı hıc acımıyor

Kulak kıkırdağımı ilk deldirdiğim de beynimden vurulmuşa dönmüştüm.Sonra küpe sıkışıp pense ile küpeyi çıkartana kadar o ilk acıyı arar oldum.Sonra çektiğim acı kaldı,delik kapandı gitti :T:
Bazen yine kıkırdak için deneyimler geçiyor aklımdan vazgeçiyorum.. Sağlık açısından çok çok zararlı :T:

Bayanda çok beğeniyorum

Tunel modeli var arkadasimin hep araya parmak sokasim gelio .p o degil de Sevo'nun dedigi gibi deldirdigimden coktan pismanim. Bunlar hep ozenti seyler .)

Tragus istiyorum, kıkırdak küpem var ama ondan daha mı çok acıyor acaba bilemedim:/

Bana daha fazla acır gibi geldi ama güzel sevindim. Aksnsj
İyileşme süresi kıkırdak ile aynı mı?

Benimki çabuk iyileşti hiç acı hissetmedim.
Kıkırdak kısmında bayadır kullanıyorum bazen acı oluyor :hıı:
Ama tatlı bi acı .

Geri