Künefe izdiham-ı.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
künefe en az yediğim tatlı . en fazla baklava ve sütlaç yerim .

Elleriyle avuçlarıyla almışlar. Bu nasıl bir ilkelliktir. Ne kadar çirkin kötü görüntüler.

Sırayla insana yakışır şekilde birisi bu insanlara ikram etse. Haketmiyor mu bizim insanımız bunu ya.

Çok afedersiniz ama görmemişlik bu, başka açıklaması olamaz.
Hayatında hiç künefe yiyememiş maddi durumu kötü insanlar yapmaz bunu. Sırf bedava olduğu için daha çok alayım diye bakan açgözlüler yapar.

ben orda olsam var ya o künefeyi ıstırırdım ıstırır. yalarım bir de

igrenclik diz boyu 5 tl ver git insan gibi yee nasıl insan bunlar be
Yabani emegine saglık

Künefeyi nerdeyse ekmek arası yapacaklar Türkiye gibi bir ülkede bolluk bereket fışkırıyor nasıl tenezzül ediyorlar anlam veremiyorum bunu Afrika'daki aç insanlar bile yapmaz karın açlığı giderilir bir şekilde ama aç gözlülük asla.!

Dün akşam haberde izlemiştim bir hafta gibi bi sürede yaptıklarını 20 dakikada sil süpür etmişler :D

Mide bulandırıcı aç pisliksiniz gerçekten.

İzleyemedim lakin yorumlara bakinca baya kotu görüntüler olduğu anlasiliyor.

Bir an BM. Afrika'da gıda yardımı yapıyor sandım. Eminin orda bile dağıtım esnasında artık bir düzen bir intizam vardır. Yazık!

Bu işi organize edenler de en az ordakiler kadar hatalıdır. Tek kelime ile ilkellik!

Sanki hayatlarında ilk kez görüyorlar görgüsüzler.

afrikalı yardıma muhtaç insanlar . sıraya girmişler .
ihlas-vakfi-ndan-habesistan-a-giyecek-yardimi-8207757_x_o.jpg

Bu milletin mi geleceği aydınlık ? Bu mu karnına taş bağlayan peygamberin ümmeti ?
Yazık hakikaten yazık!

Yemek buldun mu ye dayak buldun mu kaç olay bu kadar basit

Yahu arkadaş başka il de olsa yine anlamaya çalışırım da yer Hatay. Künefenin başkenti :) 3-4 dükkan aralıklarla künefeci var la zaten memleketinizde nasıl bi pisliksiniz yahu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri