Kumru

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elifiimm, ismi gibi kendi de güzel olan iyi niyetli, tatlı dillim beniimm. :dyg:
Bu kızın böyle tatlı biri olduğunu daha foruma ilk geldiğim gün anlamıştım.
Hoşgeldin deyişinden, kişisel sayfamı boş bırakmayışından, profilime sık sık uğramasından..
Off vAllahi dilim tutuldu be yazamıyorum bir şey. :/
Bu kız böyle alıp ısırmalık, sesli sesli öpülmelik.
Öyle iyi niyetli, saf ki. (O saf kelimesi başka yerlere çekilmesin.)
Herkesi kendi gibi sanıp, güveniyor.
İşte senin en kötü özelliğin bu Güzellik abidem.
Vur kafasına, al ekmeğini. -@Kaan abiden alıntı.- :T:
Hiç hoş bir cümle değil ama bu konu da Abi bey haklı. :p
Üzülme, üzülürüümmm.. :benmi:

10599578_929303550430951_3627553374671082434_n.jpg

Bizi buldum. :p

Böyle hani uzun uzun şeyler yazıyosun ya bana bazen, nasıl hoşuma gidiyor bir bilsen.
Uyandığımda güzel günaydın mesajları, uyumadan önce ki o güzel upuzun iyi dileklerle beni yatırdığın o güzel cümleler..
Bir insan değer vermediği insana neden o kadar uzunca cümleler kursun ki :dyg:
Bayılıyorum sana vAllahi. :*

11061774_1001024666592172_157476407172504181_n.jpg

Hani o gün seni kesen çocuklar vardı ya hani, işte onlar sana bakarken şu öndeki kedi gibi oluyorum. :T:

Antep'e de geldi, kocaman bir hasret giderdik.
Sanal değil artık bu kız benim için. :T:
Yakından daha bi güzel, daha bi tatlı, daha bi sesi güzel oyy. :dyg:
Mis gibi bir kalbi var, çok duygusal, güzel gözlü, güzel saçlı, güzel ağızlı burunlu :p (Her şeyi güzel :T:)
Bu kızı alan adam yaşadı, taliplere duyurulur. :p

Her şeyini sevdiğim, hep yanımda oldu. Tanıştığımız ilk günden bu yana bir kez olsun tartıştığımızı görmedim. Böyle de devam edicez inşAllah.
İyi günüm de, kötü günüm de hep yanımdaydı. Ne yapsam da hakkını ödeyemem İyilik meleğimin.
Merhametli, vicdanlı, insan canlısı. İyi bir insana yakışan bütün güzel kelimeler mevcut benim Tatlı dillimde.
Hep yanımda kal sen, heepp..
Musmutlu ol hep sen, o güzeller güzeli yüzün gülümsesin her daim inşAllah Elifimm.
Allah'ım seni her zaman iyi insanlarla karşılaştırsın.
Kendin gibi insanlarla tanışman Duasıyla Elifim. (Bu sana en güzel Dua olur bence.)
Ağlamayıp hem kendini, hem de aileni mutlu et sen. :*
O içten ettiğin bütün Dualar kabul olsun Elifimm.
Allah'ım ailenle ve sevdiğin bütün insanlarla mutlu bir yaşam nasip etsin Elifim.
Seni çoooook sevdiğimi biliyosun zaten, hiçte unutma bunu. :dyg:​

Oyle guzel anlatmışsın ki arkadaşını. Allah bozmasın dostluğunuzu. Tanımıyorum ama anlattıkların iyi bir referans niteliğinde. Tanımayi isterim kendisini bir gün :)

MelekHatunum derim ona ben :dyg:
O kadar sevimli ki nasıl desem böyle bal var sanki dilinde.
Benden büyük ama o yas farkını hiç hissettirmez. Bikaç ortak noktamız var kendisiyle.
Rabbim gönlün kadar güzel eylesin ömrünü.
Seni Çok Seviyorum MelekHatun. :öp:​

Kumam benden önce buluşmuş yA ikinizede :hih:

Yüreği güzel olan insan.
Yakın zamanda beni öz kardeşin gibi sahiplenmene hayran kaldım :)
İyiki varsın abla Kaan abiyle hep mutlu olun İnşallah düğününüzü görürüm :o

ben yeni görüyorum kaanla sevgiliymiş
kaan ı da zaten gören cennetlik ne ara tanıştılar bilemedim

Kaan bana her zaman naif kibar duygusal ve bir o kadarda kırılgan gelmiştir öyle bi samimiyetmiz yok sadece dışardan baktığımdaki gözlemlerim bu idi ve anladığım kadarıyla ruh eşini bulmuş . Lakin ayvansaraya katılıyorum ne ara tanıştınızda bu kızı kandırdın Kaan sen :D Neyse Neyse kızımız pek tatlı belliki Allahım gönlünüze göre versin inş tanışırız birgün gelin hanımla :p
yalnız konu baya içerikli olmuş okurken ne yazmalıki diye düşündüm :D

Kumrum :gel:
Üzgün ve canımın sıkkın olduğu zamanlarda ilaç gibi gelmişti sevgisi. O kadar güzel bir yüreği var ki. Melek gibi maşallah. :srl:
Dün akşam suretini ilk kez gördüm. Güzel diye duyuyordum; ama bu kadar güzel olacağını tahmin etmemiştim. Güzel gözlü rapunzelim benim. Sesi de çıtır gibi. :p
Pek çok kız gördüm; ama kendisi forumun en güzel kızı.
Hatta Ronaldo görse "send me number" der. :p
Kaan o kadar şanslı ki hem sureti hem de yüreği melek gibi bi hatunun kalbini çalmış. Ben olsam sokağa çıkarmazdım kıskanmaktan. :p
İkiniz de çok mutlu olun. Elifim senin de her şey yüreğin kadar berrak olsun. Çok seviliyorsun. :gel::kiss:

Ben buraya nasıl yazmadım :( Seni çok seviyorum ve özlendin arada uğra buraya.

Kaana ise selam söyleme ben onunla konuşmuyorum:p

Tanrım, ben bir kadın sevdim, biraz kendim için. Biraz senin için sevdim, Allah için derler ya öyle. Allah için güzel kız, yani senin için. Ama benim için ötesi tanrım, yaptığını çok beğendim bu kez. Gökyüzüne sığmayan yıldızlarını ceplerine doldurmuşsun, Zümrüt Gözlerine saklamışsın ırmaklarından. Hiç bilmediğimiz bir gül çeşidini yanaklarına saklamışsın, o gülünce görüyordum. Adını soruyordum @Kumru'lara Elifff Elifff, o Tek Sadece sana (Yek) diye fısıldıyorlardı sessizce kulağıma. Dişlerini sayamıyordum, saymak için bakmak istesem gözümü alıyordu parlaklığı. Yakut sanırım. Değil mi tanrım? Güneşi gözlerine saklamışsın, ılık dursun soğumasın diye. Ben onun gözlerinde, suyun içine atılmış bir güneş gördüm! Kalbi beni içine nasıl aldı bir bilseler, Ve nasıl bir sevmekti bir bilseler.. Böylesine mutlak bir inançla sevmeyen bilmez bilemez. Çünkü çoğu için sevmek; sonrasında keşkeler ve işe yaramaz çırpınışlarla geçen bir süreçten ibaret. Ben ise bunca insanın içinde sevebilecegim en doğru kişiyi sevdim. Hayat'ımın Aşkıııııııııı Seni ifade etmeye inanki sözler kiyafetsiz kalıyor. Satırlarımı sonlandırmadan önce birlikteliğimizi özetleyecek bir kaç fotoğraf karesi paylaşmak istiyoyummmmm. Seni ölesiye seven Kaan'ından küçük bir anektod... :rolleyes:

rMZ453.png

ljvXqQ.png

rMZ45a.png

g8Zgr0.png

qMP0dZ.png

MpLQVM.png

57M0a5.png

0nmXRY.png

OA7brn.png

6P5BDl.png

kBnQMJ.png

NArXLg.png

Ykrydk.png

3LY5M5.png

balıkesirde en güzel tebeşir kumru yapar arkadaşlar, gelirseniz deneyin.

//pardon ben bunu normal sözlük konusu sandım. xd

Bence forumun en güzel kadını.
Bana forumdan bir ulaş Kumru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri