Kumar bir haftada iki can aldı.!

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Yine bir sanal kumar faciası Kahramanmaraş’tan.
İkinci kez intihara kalkışan şahıs bu sefer ölmekten kurtulamadı.!

Meclis gündeminde de yer almış ve sanırım yasal olan sanal oyunlar için bir kontrol mekanizması kuracaklar ya da aylık para aktarımına sınır getirebilirler.

Bir @climax hoca yorumu yapayım ;

Ulan dürzüler şu fakir halinizle kumar sizin neyinize. Kumar zengin işidir, adamda para bol artık parasını gider kumarda yer. Sen evdeki karının çocuğunun rızkını kumarda yiyorsun. Sonra intihar ediyorsun

Zengin değilsen kumar oynamayacaksın

Bir @climax hoca yorumu yapayım ;

Ulan dürzüler şu fakir halinizle kumar sizin neyinize. Kumar zengin işidir, adamda para bol artık parasını gider kumarda yer. Sen evdeki karının çocuğunun rızkını kumarda yiyorsun. Sonra intihar ediyorsun

Zengin değilsen kumar oynamayacaksın
Evler, arabalar, araziler kaybeden de var. Büyük rakamlarla oynayanlar da büyük rakamlarla batıyor maalesef çünkü bu kişiler birer bağımlı ve mutlaka yardım almalılar.

Kendisini s*et de, çevresini müşkül eden adam ölmeli.

Gerek yok,

kumar oynayan, her türlü kumar oynayan, zengin-fakir adamın aklına tüküreyim, muhtemelen morondur, kahveciyem zarım yok.

Üzücü gerçekten.

Ya bu adama yazık oldu.
Sosyal medya öldürdü bunu.
Bir video attı son videom diye.
İnsanlar paylaştı adam intihar etti diye.
Oysa ki etmemişti.
O kadar çok Allah rahmet eylesin dediler ve ilgi gösterdiler ki, adam artık "yav yok ölmedim ben" diyemedi.

“İÇKİ ÖLDrür kumar süründürür”

Hemen hergün bu haberlerle karşılaşmaya başladık çok yazık birilerinin dur demesi lazım artık.
1768200679680.jpeg

Yazık olmuş. Serdar Ortaç da oyum gitti buyum gitti diye program program gezsin.

bu gibi durumlarda kalana yazık oluyor. kendi paranızla ne bok yerseniz yeyin, ailenizi ve ailenizin maddiyatını karıştırmayın yeter ki.

Kumar oynatan bu lanet sitelerin sahibi olan onun bunun evlatları, bu haberleri görüpte kazandıkları paraları nasıl rahat rahat harcıyorlar acaba. Siz nasıl bir o.çocuğusunuz lan.

Sana yaşam gibi muazzam bir şey verilmiş ve sen sırf kolay para kazanma hırsından dolayı haram yola başvurduktan sonra işleri bir anlığına çıkmaza sokarak intihar ediyorsun.
Yazık,çok yazık.

Geri