Külüstür

Konu sahibi son olarak 4319 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[YOUTUBE]rdpBZ5_b48g[/YOUTUBE]

^^

Ilık bir Eylül akşamıydı. Herkes gibi ağlayarak bir başlangıç yaptım. O zamanlar etrafımda sadece sevenlerim olurdu. Bana hediyeler alırlardı. Bundandır ki çok severim şımartılmayı. Kendimi bildim bileli yüzebiliyorum. Paten kaymak da bir tutku benim için. 1 kere tüple dalış yaptık, çok eğlenceliydi, kendimi keşfettim. Meğer ben farklı canlılardan korkuyormuşum. Kur'an kursuna gittim geçmişte. İlgim vardı, islamiyeti çok araştırdım. Müslüman olamadım hiç. Bir insan hangi dine mensuptur, bu beni ilgilendirmedi hiç. İbadet yapan birinin de ateist birinin de bana bir katkısı veya etkisi olmadı. Bu yüzden beni sevmeyen insanlar artmaya başladı. Bundan sebep ön yargılı insanları pek sevmiyorum.

Yaklaşık olarak 17 yıl İstanbul'da yaşadım. Çok iyi bilirim ben Kanlıca'nın yoğurdunu da, Vefa'nın bozasını da. çok huysuz biri oldum. Şikayet ettim İstanbul'dan. Şu an Eskişehir'deyim. İçimde İstanbul'a karşı büyüyen bir sevgiyle baş başayım. İnsan sevdiğini gerçekten de yerden yere vururmuş.

19 yaşında bir Terazi kızıyım. Burcumun özelliklerini bilmiyorum. Ama tam bir mükemmeliyetçiyim. Yaptığım işler güzel olmalı. Arkadaş çevrem kusursuz olmalı gibi takıntılarım var. Kız arkadaşlarıma pek güvenmem. Genelde kıskanırız biz kızlar birbirimizi. Erkekler öyle değildir benim gözümde. En iyi arkadaşlarım hep karşı cinsten oldu.

Bazı duygularım istismar edildiğinden dolayı birkaç yıldır aşık olamıyorum gerçek anlamda. Hoşlantı çoğu zaman oluyor. Ama ben aşık olmadığım kişiyle ilgilenmeyi pek sevmiyorum. Yapmacık oluyorum. Bu da hem bana hem karşımdakine eziyet oluyor.

Oyuncak koleksiyonum var İstanbul'daki odamda. Çoğu arkadaşımdan hatıra irili ufaklı bir koleksiyon. Bir de hayatıma realde giren çoğu arkadaşımın benim için karaladığı iki satır muhakkak vardır. O da 'Külüstür' isimli defterimde. Anılarımın fotoğrafları da 'Külüstür' isimli defterde. Yani Külüstür'ü okuyan biri beni doğrularım ve yanlışlarımla tamamıyla tanıyabilir.

İsmim İlma, parlama, parlatma demek. Çok iyi bir ismim olduğunu düşünmesem de tanıdığım hiç kimsede olmaması beni teselli ediyor. Bunun dışında, dışa dönük ve çabuk parlayan biriyim. Beni öfkelendirmek çok kolaydır. Çok kin tutabiliyorum. Bu yüzden de biraz yadırganıyorum sanırım. İçmeyi seven biri değilim. Ama içerim. Sigara kullanmıyorum bu arada. Güvensizlik oturdu bugünlerde yanıma. Kendime bile güvenemez oldum. Bilmiyorum, çok karışık bir ruh hali.

Bitti

biraz uzun ama baya bir edebyat ypmış gibisin okuyamadım uzun geldiği için biraz hikayeyi andırdırda bana :) Ama memnun oldum.

amac bozma değildi :) Yaşın küçük sanırım belli neyse. :)

:D iyi yavrucum sen haklısın cocukların isteklerini yerine getirmeyi severim.

bi$i dicem ama hemen yanli$ anlarsin diye bi dusuncem var ^^

kendini guzel anlatmi$sin, ama kizlar birbirini kiskanirmi?
yanli$ arkadaslarin olmu$ sana oyle du$unduren ^^

ciktim kizma =))

bi$i dicem ama hemen yanli$ anlarsin diye bi dusuncem var ^^

kendini guzel anlatmi$sin, ama kizlar birbirini kiskanirmi?
yanli$ arkadaslarin olmu$ sana oyle du$unduren ^^

ciktim =))

yanlış anlamam. evet kıskanır bana göre. en yakın arkadaşlar bile çok yakın olunca araları bozulabiliyor. istisnalar da oluyor tabi ki. ama genel olarak kişisel düşüncem bu yönde canım ^^

@Külüstür
Kendini çok güzel tanıtmışsın İlma,ateist olmanda beni senden bir İNSAN oluşundan geriye itmez bilakiz,herkesin kendi tercihi önyargıyla kimseye yaklaşılmaması lazım bu hayatta..Kaybettiğin o aşka inanışınıda doğru insanı bulmakla geri kazanma dileğiyle seni mutlu edecek o insanla bir an önce karşılaşırsın inşAllah :) Herşey gönlünce olsun yolun ve bahtın açık olsun canım :)

yanlış anlamam. evet kıskanır bana göre. en yakın arkadaşlar bile çok yakın olunca araları bozulabiliyor. istisnalar da oluyor tabi ki. ama genel olarak kişisel düşüncem bu yönde canım ^^

ters du$unuyoz ikimiz ^^
eyvaELLAH :uykucu:

@Külüstür
Kendini çok güzel tanıtmışsın İlma,ateist olmanda beni senden bir İNSAN oluşundan geriye itmez bilakiz,herkesin kendi tercihi önyargıyla kimseye yaklaşılmaması lazım bu hayatta..Kaybettiğin o aşka inanışınıda doğru insanı bulmakla geri kazanma dileğiyle seni mutlu edecek o insanla bir an önce karşılaşırsın inşAllah :) Herşey gönlünce olsun yolun ve bahtın açık olsun canım :)

Aradığım bakış açısı bu işte. Umarım dediğin gibi bulurum. Benim hakkımdaki düşüncelerinin değişmemesi beni onure etti. Yorum yaptığın için teşekkürler

Başta okumayı düşünmüyordum açıkçası. Ama yapılan yorumlar beni okumaya sevk etti.
Gerçekten çok güzel anlatmışsın kendini. Kızların birbirini kıskanması olayına katılıyorum.
Hayatta her şey gönlünce olsun :cici:

düşüncelerimizin farklı olması birbirimize saygı duymayacağımız anlamına gelmez. ben sana saygı duyarım. yorum yaptığın için teşekkürler ^^

tabiki gelmez oyle sacmalikmi olur yahu :dusun:
dusuncelerimiz ters diye arkada$larimi silseydim kendime saygim kalmazdi bugun.
ne demek rica ederim ^^ guzeldi :heyoo:

Başta okumayı düşünmüyordum açıkçası. Ama yapılan yorumlar beni okumaya sevk etti.
Gerçekten çok güzel anlatmışsın kendini. Kızların birbirini kıskanması olayına katılıyorum.
Hayatta her şey gönlünce olsun :cici:

Okumanı sağlamam güzel bir şey benim için. Teşekkür ederim ^^

ricamdir ya$itimi buldum ^^
hayirli guzel bi hayatin olur in$ELLAH :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri