[YOUTUBE]X91Nf3YQO8M[/YOUTUBE]
Yeter lan yeter! Herkes sevgilisini düşünerek bir şeyler dinliyor. Yazık değil mi bana? Oldu mu bu hareket şimdi? Kaç sene geçti haberin var mı? Bırakıp gittiğin kızın kaç yaşına geldi haberin var mı? Okuma sakın, incilerin dökülür.
Biliyor musun? O evi değiştiler. Riskli bölgedeymiş. Yıkılacak o bina. Çok mutluyum senin eşyalarının çöpe gitmesine. Çünkü o zaman kimse senin hatıralarına gözlerimin önünde dokunmayacak. Ev ahalisinin yeni evine gittim, yakın. Anneannem her zamanki gibi 5-6 şişli bir patik örüyordu. Dedemin kalbiyle başı dertte. Dayım işteydi, görmedim. İlayda'yı mı soracaksın? Sorma! O haketmedi senin gidişini. Okuma ama sen bunları. Büyük dayı qasqai almış, onun şerefine mangal partisi olmuş. En küçüğünün de bebeği olmuş, Murtaza. Yani adı Murtaza değil, ben öyle diyorum da adını unuttum. İkizler büyüdü, Sadık'ı artık sitede görmüyorum. Sude hangi cehennemde, bilemeyeceğim. Büyük teyzoş Çerkezköy'e yerleşmeyi planlıyor, 3 yazdır planlıyor. Küçük teyzoş da Ahmet'in karnesine seviniyordu. Beni de çok özlemiş, cuma yemeğe çağırdı.
Okuma, gel en iyisi burdan başla okumaya. Arkandan ne kadar çok konuşuldu biliyor musun? Bilemezsin. Bilme zaten. Ben hiç konuşmadım, bi bildiği vardır dedim. Gerçekten dedim. Arkandan konuştuğunu bildiğim, duyduğum kim varsa hepsiyle kavga ettim. Biliyor musun, küfür bile ettim. Bilme, boşver.
Almanca öğrenmeye başladım ben, Wo bist du? Ich vermisse dich. Daha bu başlangıç. Gelişsin, beni kurşunlara vursunlar, yine de gelip göreceğim seni. Bu kadar zaman neden sensiz kalmak zorunda bırakıldığımızı senden duymadan inanamıyorum ki gittiğine.
Sen gelme ama, yerine başkası geldi. Seni çok arattığını da bilmeni isterim. Ya da biz didikliyoruz kötülemek için. Gitmeseydin, senin yerini kimse alamaz ki. Bir resmin bile yok, oysa elin eksik olmazdı yanımdan. Slow dinletip ağlardın. Sonra hemen toparlanırdın. Halay bile çekmiştik gözyaşı sonrası. Beni dinlemeye sen alıştırdın, ağladıktan sonra toparlanmaya alışamadan bıraktın.
Ya ben dayanamıyorum artık yokluğuna, gelme rüyalarıma.
Umut oluyorsun, istemiyorum. Nolur gelme.