Küllük dışında her şeye kül atan insan tipi

Konu sahibi son olarak 1020 gün önce görüldü
Bunu anlattiktan sonra bana hayvan diyebilirsiniz.
Saplak fincani ile türk kahvesi ictigimde,bir sigara yetiyor.Küllük almiyorum.
Kahve sigara senkron bitiyor.
Sigarayi da fincanin icindeki telveye basiyorum sönmesi icin.
Fissss diye ses cikiyo ya.....anbiliğvıbıl.

üni. 'de yurtta kaldığım zaman kola dolu petbardakları karıştırıp yanlışlıkla içmişliğim var, 2 gün geçmemişti ağız tadım, iğrençti

• Kahkaha
Tepkiler: 0
Bunu anlattiktan sonra bana hayvan diyebilirsiniz.
Saplak fincani ile türk kahvesi ictigimde,bir sigara yetiyor.Küllük almiyorum.
Kahve sigara senkron bitiyor.
Sigarayi da fincanin icindeki telveye basiyorum sönmesi icin.
Fissss diye ses cikiyo ya.....anbiliğvıbıl.
bu hareketi genelde 38 YAŞ uzeri karsi cins yapar yoksaaaaa ? :emoji_scream:

virüs döneminde çalışanları hiçe sayanlar avmlerdeki masaları küllükleri kaldırmıştı uzun bir süre
sigara içen insan heryere basıyordu ortalık izmarit kaynayınca dumur oldular

Çay bardağı, tabak, su bardağı acayip sinir olurum.

İrite olurum..

Masaya küllük koyduğumuz halde mutfak lavabosuna külünü atıp söndürenler ey siz, sizi ümüğünüzden sıkasım gelirrr..

Sigaradan zaten bana sıkıntı basıyor, evimde ancak balkonda içilebilir o da kapalı koku hapseden küllüklere…. Bir de kalkıp oturduğumuz kafede yapan arkadaşlarım vardı artık arkadaşlarım değiller…. İğrenç kusasım geliyor görünce

hic sevmem, cay tabağına yada bardaga atan sivri zekalar var.

hayir yani ne kadar erine bilir bir insan kalkip kül tabagini almaya..

Sigarayla ilgili her şeyden nefret. Bir de görüyorum, yere atıp söndürmeden geçen giden tipler var, yere atıp pabucunu sürtmek suretiyle söndürerek geçip gidenler var. NEDEN YERE ATIYORSUN
rahmetli teyzem çok sigara içen bir insandı ve yanında ilaç kutusuna benzeyen küllüklerden taşırdı, bari onu taşı be tiryaki insan. İşte bunlar

IMG_9522.jpeg

Yaparlarr anam yaparllarrr. En sevdiğim kaktüsümün saksısına atıldığını bile gördüm malesef.

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Evde küllük bulundurmuyorum, sigara içen misafirlerim gelince çay tabağı veriyorum. Saksılara atacaklarına çay tabağına atsınlar.

Geri