Sen benim istegimide kulak verdinmi şeker
Ekli dosyayı görüntüle 109212

Şakası bir yana yakında bir revize yapacağız.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sen benim istegimide kulak verdinmi şeker
Ekli dosyayı görüntüle 109212

Kontrolleri sağlayıp döneceğim.Uzun süre online olmayan kullanıcılarda nick verilebiliyordu diye biliyorum.. Yinede tşkler
Tipik IT yalanı. Ya suya salıyordur sizi, ya da bilmiyordur.Kontrolleri sağlayıp döneceğim.
Katrenin ne zaman online olduğunu bulmaya çalışıyorum bir saattir :dTipik IT yalanı. Ya suya salıyordur sizi, ya da bilmiyordur.
Nereden biliyorsun diye sormayın.
Nickiniz Katre olarak güncellenmiştir. Arkhe utanır mı sanmam…Uzun süre online olmayan kullanıcılarda nick verilebiliyordu diye biliyorum.. Yinede tşkler
Yooo. Zaman kazanma taktiği uygulandı ve kazanılan zaman değerlendirildi…Nickiniz Katre olarak güncellenmiştir. Arkhe utanır mı sanmam…
YOKYarchi olarak değiştirme şansım var mı
Tatmin olmadıysanız ayaklarınıza da kapanalım olur mu?Ben de Hiç Düşünce olmak istiyorum.
nickiniz yatacakyerinizyok olarak değiştirilmiştir.Tatmin olmadıysanız ayaklarınıza da kapanalım olur mu?
Tşk şimdiden
Elimde kalır o sarı saçlarınnickiniz yatacakyerinizyok olarak değiştirilmiştir.
artık sarı deil -.- bb xdElimde kalır o sarı saçların
Fark ederse kahrolayım Yaren’cimartık sarı deil -.- bb xd
Tatmin olmadıysanız ayaklarınıza da kapanalım olur mu?
Tşk şimdiden
“Talep halinde” değişim sağlayabileceğimizi söylemiştim “Talep” geldiği için değişim işlemi gerçekleşmiştir.Bir sonraki nick değişim tarihiniz 29 Mart 2025 tir. O tarihte talep halinde değişim sağlanacaktır.
Ya abv bişi demiyorum. Uyumaya çalıştığımı bile bile uykumu kaçırmak için her şeyi yaptınız!1!“Talep halinde” değişim sağlayabileceğimizi söylemiştim “Talep” geldiği için değişim işlemi gerçekleşmiştir.
Yeni nickiniz yatacakyerinizyok hayırlı olsun.

Talebiniz yönetim kurulumuzun 07/04/2025 tarih E.2025/2 sayılı kararı ile reddedilmiştir.nickimi HoşbuldumHarunAbi olarak değiştirmenizi rica ediyorum.
Gerekiyorsa Hiç Düşünce yerime ayaklarınıza kapanabilir benim fıtığım var çünkü.