Lena olan kullanıcı adınız Lena olarak düzenlenmiştir.Kullanıcı adımı değiştirmek ya da düzenlemek istemiyorum. Tşk.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Lena olan kullanıcı adınız Lena olarak düzenlenmiştir.Kullanıcı adımı değiştirmek ya da düzenlemek istemiyorum. Tşk.
3 ay onun da sınırı.Kullanıcı adıma bir harf ekletsem,
Gene nick değiştirmiş gibi mi oluyor?
Ne zaman zana olabilirim ,?![]()
Nasıl yani 6 ay bitince eski nickime dönemeyecek miyim?3 ay onun da sınırı.
Hiçbir zaman… Nick birleşimi yapıldı sana.
Belki…Nasıl yani 6 ay bitince eski nickime dönemeyecek miyim?
Buna yeni alıştık daha…Ben de Shinigamikhan olayım bari herkes eskiye dönüyor… Yok yok istemiyorum. Slash iyidir.
Nickiniz Xasthur olarak değiştirilmiştir.Blasphemous`u kurban edip
Xasthur olarak değiştirilmesini rica ediyorum tanrılardan
Ekli dosyayı görüntüle 106874
Bir sonraki nick değişim tarihiniz 29 Mart 2025 tir. O tarihte talep halinde değişim sağlanacaktır.Ben de Hiç Düşünce olmak istiyorum.
Güncelliyoruz.Eski Nick : BuYuCu
Yeni Nick : Esrar-ı Harabat
Nickinizi BuYuCu olarak düzenledim.Güncelliyoruz.
Eski Nick : Esrar-ı Harabat
Yeni Nick : BuYuCu
Ya Ahuranın kalan zamanını da bana ekleyip onun nickini değiştirseniz olmaz mı kız eski zamanda tanrı nicki falan almış şuan oruç akşam ezanını bekliyor elinde hurmayla.
Öyle bir imkan varsa süresini bana ekleyin de değiştirin kızcağızın nickini
Ben talepte bulundum ama geri dönüş alamadımNickimi bir aylığına Rabia olarak değiştirebilir misin @HosgeldinHarunAbi önümüz ramazan tanrı falan olmuyor böyle Allah çarpar dinime imanıma kjkhjhjjkjjmb
Sonsuza dek yok sana dmödösbenim süre doldu mu yoksa hala kısır bir döngü içerisinde miyim?.?.?..??