Alper
Bronz Üye
Eski Nick: amx22
Yeni Nickim: Ma RJ i Na L*
olursa memnun olurum teşekkürler
amx22 olan nickiniz Ma RJ i Na L* olarak değişmiştir.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Eski Nick: amx22
Yeni Nickim: Ma RJ i Na L*
olursa memnun olurum teşekkürler
Nickimi Min yapabilir misiniz![]()
25 Ağustos 2019 Detroitli olan nickiniz İmam Kallavi olmuş. 1 yıl dolmadan değişim yapılamıyor maalesef.
tamam bişey soracağım xd
mesela şimdi çıkıp min nicki ile yeniden üye olsam cezası var mı.
ya da multi üyelik diye iki nicki de banlayacak mısınız?
Banlanır o nickin.
Merhaba maalesef 1 yıl dolmadan değişim yapılmıyor.Nick değişikliği istiyorum müsaitseniz ,
nick: SamaEL olarak değiştirebilirmisiniz? Ma RJ i N a L nicki etiketlenme konusunda sıkıntı çıkarıyor. :/ ilginiz alakaniz için teşekkür ederim
SamaEL olarak degistirirseniz omurboyu o nickte kalicam, birdaha nick değişikliği için gelmem size 1 yıl dolmadiya ondan aciklama yapmak istedim
Yalnizzi olan kullanıcı adımı AHESTE olarak değiştirilmesini talep ediyorum. Kolay gelsin...
hakkım var mı? Scottish yapsak ya
Saygıdeğer IRCForumlari.Com.TR Kullanıcıları;
Forum üzerinde kullanıcı adı değişimi ve düzenlemesi yapmak isteyen kullanıcılarımızın taleplerini bu konu altında iletmesi gerekmektedir.
Not: Kullanıcı adı değişimleri tamamen yönetim sorumluluğunda olup, özel durumlarda veya yönetim kararıyla insiyatif kullanılarak değişim yapılabilir.
- Her kullanıcı, en son nick değişimi tarihinden itibaren 1 yıl içerisinde yalnızca 1 defaya mahsus değişim yapabilir.
- Yalnızca bu konu altında belirtilen kullanıcı adı değişim ve düzenleme talepleri dikkate alınacak, özel mesaj yoluyla vs. yöneticilerden yapılan talepler dikkate alınmayacaktır.
- Kullanmak istediğiniz yeni kullanıcı adının daha önceden alınmamış olması gerekmektedir.
- Daha önceden alınan kullanıcı adları için; almak istediğiniz kullanıcı adının son 3 yılda forum üzerinde aktif olmamış olması gerekmektedir.
- Nick değişimi sağlandıktan sonra, tekrar eski nickimi geri alabilir miyim? şeklinde ki mesajlar kesinlikle kabul edilmeyecektir. Değişim kuralına istinaden tekrar uygun hale geldiği zaman tekrar talepte bulunabilirsiniz.
IRCForumlari.Com.TR Yönetim Adına.
AlwiN nickim kayitedilmiş geri almak istiyorum yardimci olurmusunuz...