ne
Elmas Üye
Teşk ederim SanemSerçe' olan nickiniz Ss olarak degistirilmistir
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Teşk ederim SanemSerçe' olan nickiniz Ss olarak degistirilmistir
EznoraIstediginiz nick talebini buradan iletebilir misiniz
Edit: En son 29 kasim 2020 de nickiniz degistirilmis kurallar geregi yilda bir kez nick degistirme hakkiniz bulunmaktadir.Eznora
Onu ben değiştirmedim banlı olduğum dönemde yönetim değiştirmişti o sayılmaz ki..Edit: En son 29 kasim 2020 de nickiniz degistirilmis kurallar geregi yilda bir kez nick degistirme hakkiniz bulunmaktadir.
Dostum simdi burdan yalan soylemenin sana faydasi nedir?Onu ben değiştirmedim banlı olduğum dönemde yönetim değiştirmişti o sayılmaz ki..
Merhaba @Adamın Biri forum kurallarimiz geregi yilda bir kez nick degisim talebinde bulunabilirsiniz.Ben tekrardan eski nickime dönmek istiyorum, umarım süre sınırlaması yoktur![]()
GAMPARE olan nickiniz talebiniz uzerine USTA olarak değiştirilmiştir.Nickimin, USTA
olarak depişmesini rica ederim.
Merhaba @Alejandro nickinizi en son 9 ocak 2021 yilinda degismissiniz, kurallarimiz geregi yilda bir kez degistirebilirsiniz@Sanem hanım ben niçk değiştirebiliyor muyum bakabilirmisiniz acaba
Peki birşey sormama izin verin , banlanmak suretiylen bu süreyi sifirlayabiliyormuyuz eyer sifirlayamiyorsak başka bir yolu varmıdır ?Merhaba @Alejandro nickinizi en son 9 ocak 2021 yilinda degismissiniz, kurallarimiz geregi yilda bir kez degistirebilirsiniz
Maalesef baska yolu yok, bir yili beklemek zorundasiniz.Peki birşey sormama izin verin , banlanmak suretiylen bu süreyi sifirlayabiliyormuyuz eyer sifirlayamiyorsak başka bir yolu varmıdır ?
Tşkler.
Arz ederim.
Avrupa birliyine girmek daha kolay , bezdim bezdimMaalesef baska yolu yok, bir yili beklemek zorundasiniz.