Kullandığınız Müzik Uygulaması

• Kullanıcı Thor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 1214 gün önce görüldü

Hangi müzik uygulaması/sitesi?

• Kullanılan toplam oy
    11
Müzik dinlerken pc, mobil platformlarında hangi uygulama ya da siteden müzik dinlersiniz?

YouTube dan Ama indirip ve videolu olan total uygulamasi bir kere ödeyip Bir daha ödemiyorsun
Bir de indirdigin müziklerin Videosu oluyor Hem izlemek hem dinlemek Güzel oluyor Türkiye den de oluyorsa cokca tavsiye ediyorum harika bir
Uygulama yapmislar

spotify kullanıyorum. oldukça memnunum şimdilik.

YouTube premium kullanıyorum şöyle ki müzik uygulamasını çok nadir kullanıyorum arkadaşımın verdiği bedava netflix olmasına rağmen

spotify. premium olmadığı sürece youtube artık bir çöplük...

Apple Music aile hesabı kullanıyorum.
Spotify’dan kat be kat daha kaliteli ve iyi.. :)

[Konu anket bölümüne daha uygun olduğu için anket bölümüne taşıdım. :)]

spotify kullanıyorum. bi ara apple music daha sonra youtube music'e döndüm ama spotify kralın sunduğu hizmetlerle kendimi özel hissettirmesini özleyip geri döndüm. müzik kalitesi de daha iyi bence. program hem telefonda hem bilgisayarda akıcı çalışıyor.

YouTube kullanıyorum, premium 5 kişilik aile paketi

zamanla hepsini denemiş biri olarak şu an youtube music'i kullanıyorum ama daha iyi olduğundan değil youtube premium ile youtube'u da reklamsız vs. izleyebildiğim için. içerik olarak hiçbirinde sorun yaşamadım, ses kalitesi olarak tidal bi adım öndeydi, kullanım kolaylığı olarak da spotify diyorum.

Apple music var ama kullanmıyorum. Bir dönem spotify indirdim ama sıkıldım. Genelde youtubeden -müzik değil düz olandan- açıp dinliyorum canım istedikçe. Öyle müziksiz yapamayanlardan olmadığım için çok ihtiyaç duymuyorum ayrıca bir uygulamaya…

Geri