Kulaklıkla müzik dinlemek

Konu sahibi son olarak 2306 gün önce görüldü
İnsanların görgüsüzlüklerinin beni getirdiği hal... kısa yolculuklarda bu kadar rahatsız olmuyordum fakat ne rahat insanlar varmış ya otobüste boş olduğunu düşünüp telefonla muhabbet edip vakit değerlendiriyor aklınca bi teyze yanındaki yolcuyu uyarıp 'sabahtan beri beni rahatsız ettin' demişti ... yine son zamanlarda üzerimde olan uğursuzluk sebebiyle nerde ağzı açık bi yolcu varsa yakınıma oturuyor.. bir aydır salla kazandan aldığım fizy üyeliğiyle idare ediyorum durumu onları duymayacak kadar yükseltiyorum sesi bu sesi aşıp yine de kulağıma ulaşanları ulaştıklarıyla bırakıyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hak veriyorum şu an sana.
Bazen ne çok çeneleri düşüyor insanların.
Müzik dinleyip insanları susturmak gibisi yok;d

Çare beats by dr. dre tam bir teyzesavar etkisi yaratır.

hergün 50 şer dakika tramvayla yolculuk ediyorsan , başka seçeneğin olamayabiliyor işte

Hic aliskanligim yoktur yalniz kulaklik takip yuksek ses muzik dinleyene ayar oluyorum.

Şu an yaptığım eylem.
Kulaklıkla dinlemeyince zevk almam, dışarıdan hiçbir ses duymak istemem müzik dinlerken.

Dost dediğin kalbini soymuş
Halimiz duman ammaan.

dışardaki seslerden uzak kalmak için en iyi şey
o son sesi bende yapıyorum ya buna rağmen ulaşmaya çalışanlara da uyuz oluyorum

otobüste veya sokakta telefon hoparlöründen müzik dinleyemeyeceğimize göre kulaklık her zaman olması gerekir
güzel bir playlistiniz varsa kulaklıkla müzik dinlemek çok keyifli olabilir.

bazı şeyler var
müziği herkese dinletiyor
gerek var mı
yoook

İşe gidip gelirken dinleyeyim diyorum. 5 dk gidiş 5 dk dönüş.
Hiç keyifli değil . Ama severdim eskiden uzun yol yürüyünce veya uzun otobüs yolculuklarında <3

Geri