Ucuz yırtmış bu sefer
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu da birsey mi; Bir kere isten geliyorum taktim kulakligi actim muzigi bir yandan da yazisiyorum ortada duran agaca carptim![]()
Hic yani ben yolda gidiyom ne kusurum olacakti o agacin orda durmasi yanlis bir keresenin bi kusurun yok, ağaç sana çarpmış.... kütüklüğünden yani affet kfjfjd
İyiyim sezenim sen nasılsın neler yapıyorsun taşınma olayları bitti mi, bir ara takip ediyordum sonra ya yazmadin da ben göremedimAze nasilsin bebegim♡
Yok kiz daha yikip dokuyoruz. Bu haftadan sonra ins guzellestirme parti baslicak. Seni dudagindan operimİyiyim sezenim sen nasılsın neler yapıyorsun taşınma olayları bitti mi, bir ara takip ediyordum sonra ya yazmadin da ben göremedim
Ayyy kız ne diyorsun yangın yeri hep buralar sayende..... kolay gelsin yavrum benim, sen iste buzdolabinizi tek solukta sırtımda çıkarayım yukarı..... parti zamanı beni de dürt yierim....Yok kiz daha yikip dokuyoruz. Bu haftadan sonra ins guzellestirme parti baslicak. Seni dudagindan operim
Canimsin♡Ayyy kız ne diyorsun yangın yeri hep buralar sayende..... kolay gelsin yavrum benim, sen iste buzdolabinizi tek solukta sırtımda çıkarayım yukarı..... parti zamanı beni de dürt yierim....
çok kişiyi çarptıCarpayazmis.
Basligi revize edelim.
Bi gün arnavut bi arkadaşım bu ne demek diye sordu... Çeviremedik.. almost falan kurtarmıyor süper bi kelime...Carpayazmis.
Basligi revize edelim.