Kulak memesini hiç okşamamış garip insan

Konu sahibi son olarak 2079 gün önce görüldü
Burada can alıcı nokta haz alırken kendi kulak mememizi mi yoksa bir ahbabımızın ya da flörtözümüzün memesini mi okşamamız gerekir? Ve daha da can alıcı nokta Akif adındaki 1 ahbabımızın kulak memesini okşarsak, sonumuz hangi pozisyonlarla bitecektir?

%C3%A7ok-sak%C4%B1ncal%C4%B1-bir-durum_783898_m.jpg

Bütün üyeler memesinin fotoğrafını atsın en büyük meme kimde görelim

Burada can alıcı nokta haz alırken kendi kulak mememizi mi yoksa bir ahbabımızın ya da flörtözümüzün memesini mi okşamamız gerekir? Ve daha da can alıcı nokta Akif adındaki 1 ahbabımızın kulak memesini okşarsak, sonumuz hangi pozisyonlarla bitecektir?

%C3%A7ok-sak%C4%B1ncal%C4%B1-bir-durum_783898_m.jpg

Kesinlikle güzel kulak memesi olan ve buna karşı çıkmayacak herkes olabilir.
Sınırınızı yine de bilmenizi öneririm. Kendi kulak memeniz zevk vermez.

Kötüsünüz...
Hiç kulak memenizle oynanmamış gibi kötüsünüz...

Kulak memesinin cok sirri var.
Sölim mi?

Böyle konuları mastor açıyor sanıyordum

Ne kadar romantik bir forum oldu burası yahu. Pozisyonlar adlı yeni konuyu heyecan ile bekliyorum.

Oraya taktım bi kaç tane.
Neneler mi:olamazz:

Sana moral vermek istedim hanfendisi, kulak memem küçük diye üzüldüğünü görünce. Benim rahmetli nenem de altın dan iki tane küçük küpesi ile öldü, kulak memesine takılı halde. Oradan aklımda kalmış.

Sana moral vermek istedim hanfendisi, kulak memem küçük diye üzüldüğünü görünce. Benim rahmetli nenem de altın dan iki tane küçük küpesi ile öldü, kulak memesine takılı halde. Oradan aklımda kalmış.
Çok güzel moral verdiniz tşk ederim sjsjxd:419225z9ffz2h1jc:

Kulak memesi estetiği yaptrmak istiyorummmm.

GZXYyb.jpg
[/url][/IMG]
Yarmagül hanım tanıdık bir doktor yaptı bu kulak memesini :) iletişim bilgilerini verebilirim. Hayaliniz böyle bir şey sanırım.

Birde ısıranlar ve öpenler var.
Bir filmde görmüştüm

Geri