kulağımda kulaklık müzik dinlerken uyusam ne olur?

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Hiç bişey olmaz ben arada uyuyorum öyle.

Benim etkiliyor bak epey..

Rüyanı bilmem ama kulaklığını etkiliyor.

Arkadaşım Ünv yi Amerika da okurken kaldığı yerde çok trafik sesinden anksiyete ve uyku sorunu olunca doktora gitmiş bir sürü şey yapmış sonra kulaklıkla uyumayı denemiş, denizin dalga sesinde uyumaya başlamış. Alışmış ona hala öyle uyuyor, başka türlü uyuyamıyorum diyor.

Kulaklığın bozulabilir bir de benim gibi deli uyuyan bi tipsen boynuna falan dolanır boğulma tehlikesi geçirebilirsin o kadar

günlerden bir gün otobüsünen eskişehirden bursaya gidiyordum.önceki gece de uyumadık arkadaşlarla sonra derse gittim falan işte uyumadım.neyse bindim otobüse taktım kulaklıkları sonra sızmışım.burus abi vaçing harır films dı nayt bifor diye bağırırken uyandım. uyu yani bişey olmaz.

önce nekrotik hücre ölümü olur arabesk dinliyorsan sayet diğerleri apoptoza karar verir sonuç olarak sarja takılı ise beyin yanar.sarja takılı değil ise bilinçaltın altüstolur.yapmayın böyle seyler.

yastığa lavanta koymak rüyayı olumlu etkiliyor aynı şeyi kaliteli müziğin de yapabileceğini düşünüyorum.

Kulağında kulaklık müzik dinlerken uyumuş olursun .

Allahbenimbelamıkesinverecekya:/

Kulaklık boğazına dolanıp kendini boğuyorsun , artık buna da çözüm buldular gerçi koynunda uyutuyorsun

niçin bilgisayardan kısık sesle açıp çalıştıra shutdown -s -t 1800 yazıp uyumuyorsunuz

Ben uyku problemim olduğunda uyurum öyle, kablolu kulaklık takınca gece veya sabah boğulma tehlikesiyle karşı karşıya kalınabiliyor veya kulaklık bozuluyor ama canımız sağolsun.

Geri