Kül

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bence Kül'ün sözlük konusu vardı, ben bulamadım ya da büyük ihtimal nick değiştirdi ve ben o nickine yabancıyım. Neyse büyük dertler değil bunlar, öyleyse Murat halleder :D

Kül'e gelince, esprili, sempatik, abi tavırlı, düzgün üyelerden bir üye. Samimi. Sevecen.Yani bir insan hiç mi ölçüyü aşmaz yahu :parti:
Bir de yetenekliymiş, sesi falan güzel.
Bir de Siri ile diyologlarına çok gülüyorum bazen.

Eksik olmasın. Ömrü güzel olsun :hppy: Kül

Emre nasılsın? :p
Hem dinledikleri hem sesi harika .

Aynı güneşte güneşlenip aynı yağmurda ıslanıyoruz bundandır bu kadar yabancıyken kanımızın kaynaması
Larinin de dediği gibi ölçülü tam kıvamında
Bir de Barış Manço avatarları kullanmasından mütevellit bir abi profili oluşturdu gözümüzde
Severiz çokça
Bende lane ile diyolaglarına gülüyorum :d yeteneklerinden dolayı biraz kıskanıyor mu ne :p

Eski kullanıcı adı Sukunet mi? ( Emin olamadım ama öyle kaldı aklımda sanki )
Mahallemizin delikanlısı havası var kendisinde .Sanki tanıdık gibi.Öylesine doğal .
Milliyetçi ruhunu çok yansıtmasada ilk onu farketmiştim .
Sesi ciddi anlamda güzel ve farklı .Biraz ders alsa bu yaz albümle cıkabilir karşımıza :P
Selamlar gecenize ve yüreğinize efendim
.
Çay yine kafa yaptı bende sanki daldan dala dolaşmışım ama olsun (:

Sevmeyen ya da saygı duymayan var mı diye düşündüm de yok sanırım.
Burada tanıdığım güzel insanlardan, hep böyle kalsın ve çoook mutlu olsun.
Bir de nedir bu ses mevzusu, biz de duyalım (:

Adam yetenekli çıktı rıza baba

Eski nicki Sukût idi efenim, nick secimlerini seviyorum. Adam onda da basarili :aeg:

Kendisinin art niyetli bir tavrını, düşüncesini görmedim. Aklı selim olanlardandır. Her ne kadar uzun ya da kısa bir muhabbetimiz olmamış olsa da karşılıklı bir masaya otursak sanırım sabaha kadar çay ile birlikte muhabbetin dibine vururuz.

Keske is arkadasim olsaydi ayni dili konusup anlamak ayni sekilde sacmalayip sacmaladigimiza gulmek guzel olurdu

Hep boyle sakin, alttan alan bi hali var saniyosumuz dimi. Yok efendim nerde, bi keresinde beni bi tersledi, üff nevrim döndü :T:
Neyseki arada tripcana baglamadigim oluyor da kurtardik durumu :D

Buraya kocaman bir Tesekkur bırakıyorum
cunku o bunu hak ediyor.skj

Insanin duasini acabilecegi, hayirlisini dileyecegi nadir kisilerden.
Gonlunden gecenlere benden de bi amin :)

Saydığım değer verdiğim bir abim.

Bir ara larienla olan duetinizi dinledim o an diyemedim ama bu an diyesim geldi.
Sesiniz pek hoj.

insanı okurken yormayan bir uslubu var takip ediyorum bebeyim <33

Sevmeyeni yok.
Saygıyı fazlasıyla hakeden biri.
Bir gün ben dahi Kül ile tartışsam ( asla kimseyle tartışmayı sevmem bilirsiniz kdjks ) kesinlikle suç bendedir.
Güven veriyor ve samimi.
Daha ne olsun :)
Her zaman mutlu olmasını dilerim. ^^

O artık Kül Baba (:

Seviyorum kendisini çok ..Niye deseniz yok ki sebep .
Var ol , hep buralarda ol ..

Geri