Küfürün Acıyı Azalttığını Biliyor musunuz?

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Bunları Biliyor musunuz? Arşiv
Fiziksel acı anında küfür ederek, beyne giden sinirleri gevşetip acı hissini azaltabilirsiniz.

kaynak:Bilinmeyen gerçekler​

Ben küfürsüz de sakinlesiyorum cünkü küfretmeyi bilmiyorum :T: ama edenide anlıyorum artık :p

peki her cümlenin başında ve sonunda koyanların sıkıntısı ne?

çok mu acı çekiyolar.

Ama diorum biri bana şu küfür etmeyi öğretsin die asdfg

Hay ben m..k
m.kk öyle değil
a.skm öyle de değil.

çok rahatladım şuan :o

Yanlis bilmiyorsam abd li bilim adamlari deneyip test etmisler bunu,
Sahsen ben herseferinde denerim ve kanitlarim.
Agiz dolusu kkufur varya , paha bicilemez rahatlama sekli,
Deneyin .

Gayet mantıklı... Toplumca baskılanmış şeyleri yapmak bir nevi otoriteye karşı çıkmaktır.. Küfretmek normal karşılansaydı ve herkes küfrediyor olsaydı böyle bir yargıya varılmazdı muhtemelen..

Anlamsız Ama Doğru Arkadaşın Dediği Doğru Küfürbaz Haydo Gibi Bazı Kişiler :(

sonra insanin kendine saygisi kalmiyor bence, bir aralar ediyordum anlik rahatlamalar oluyor o kadar.
bence hic gerek yok..

pes oynarken çok enteresan küfürler duyuyorum, çok acıtıyorum demek ki insanları rahatlıyorlar

Bizim acıdan ettiğimiz küfür, serserinin ağzına moda olmuş.

-Mastor Güney​

Şimdi ben acımı azaltmak istesem banlayacaklar ama:(

Küfür bilmem ki. Benim yerime biri etsin hayrına.:sırıt:

lqyX8B.png

Evet

Gayet mantıklı... Toplumca baskılanmış şeyleri yapmak bir nevi otoriteye karşı çıkmaktır.. Küfretmek normal karşılansaydı ve herkes küfrediyor olsaydı böyle bir yargıya varılmazdı muhtemelen..

Ben bu yoruma çok katılıyorum. Yeğenim eşek diyerek rahatlatıyor kendini mesela. Çünkü annesi ve babası defalarca bu kelimeyi kullanmaması gerektiğini anlatıyor ama nafile, yapmak istediği bir şeye izin verilmediğinde hemen eşek kelimesini yapıştırıyor. :D

Geri