Küfürlü konuşan kızdan hoşlanan erkek

Konu sahibi son olarak 1732 gün önce görüldü
Küfürlü konuşanı bilemem de, küfür duyduğu zaman sanki o an icat edilmiş gibi tepki verenleri hiç sevmediğim doğrudur.

hiç küfür etmem küfürden nefret ederim demeleri yok mu öldürüyor beni bu halleri

Dirty talk seviyordur o

Küfür de sevmem, küfürlü konuşanı da. Küfür varoşluquedir xd

Genel hayatında küfürlü konuşan birini pek sevmem - istisnalar olabilir -
Özel hayatında yerine göre küfür kullanılabilir.
Sanki bizim dilimizden ayet damlıyor gibi davranmıyorum.

gdas bu nasıl fantezi ya kda
genel olarak küfür sevmiyorum ben mesela. ama lafı gediğine oturtan bazı sözler hoş.
mesela "aynı b.kun laciverti" nasıl güzel bir deyim bu djkah
"mahalle yanarken ... saçını tararmış" dksaj haha nasıl kalender.
ya işin şakası bir yana günlük hayatta kadın-erkek aşırı küfür kullanımından hoşlanmıyorum. daha doğrusu bel altı küfürlerden, o eril dilden hoşlanmıyorum.
bundan hoşlanana da niye bir şey diyeyim, adamın zevkine mi karışalım hajd gidiyom ben.

Küfürü sevmem,mümkün olduğunca kullanmam,çok sinirlenirsem belki ama bir kadının küfür etmesine asla tahammülüm yoktur.

Sert piskopat neyse de ağzı bozuk olan nedir bilmem ki ?

Küfretmeden lafı gediğine koyan zeki kadınları seviyorum ben.

yapamayacağınız şeyleri söylemeyin kızlar .p

nasıl bir mantaliten var arkadaşım-)
midem bulanıyor uzaklaşıyorum onlardan ya ben-)

küfür etmek hoşuma gitmese de bazılarının üzerinde çok hoş durmuyor değil :)

Kelime oyunları oynamak sakıncalı. Yani küfrü yabancı dille ifade etmek içeriğini değiştirmez. Dirty talk yani kirli konuşma, fuhuşun tanınmış kişilerin yaşamı için flört sıradan halk için hayasızlık sayılmadı gibi. Olmaaaz.

Kelime oyunları oynamak sakıncalı. Yani küfrü yabancı dille ifade etmek içeriğini değiştirmez. Dirty talk yani kirli konuşma, fuhuşun tanınmış kişilerin yaşamı için flört sıradan halk için hayasızlık sayılmadı gibi. Olmaaaz.

Küfür edenler,ister kadın olsun ister erkek,sandıklarının aksine asla komik ya da eğlenceli değil, sadece son derece iticilerdir.
Yaptıkları sadece ve sadece kirliliktir.
Bence küfür ve hakaret, acizliğin dışavurumudur; özünde aciz kalmaktan kaynaklanır.
Ne karşısındaki insanlara ne de kendilerine saygı duyarlar.Kendine saygı duymayan bir kadın,sevdiği adama ne kadar saygı duyar,düşünmek lazım.Küfürü zeka belirtisi görenler,ayrı bir komedi.Sorun çözmede aciz kalan,durumu farklı açılardan açıklayamayan, kelime hazinesinden yoksun,sığ bir ezberle kendini ifade eden biri ne kadar zeki olabilir ki?

Küfürlü konuşmak insanlarda olumlu bir izlenim bırakmaz. Küfretmeden cümle kuramıyorsan bu, senin kısıtlı bir kelime haznen olduğu gösterir” (Jared).

Benim hoşuma gidiyor çok aşırıya kaçmadıkça daha doğal geliyor nedense öyle insanlar..

Hangimiz kufur etmedik. Herkes kufur ediyor burada hanım hanimcik bildiklerimiz bile kufur ediyor.beyefendi diye bildiğimiz erkeklerde kufur ediyor.Kimse kendini sütten çıkmış ak kaşık göstermesin.

Şahsen ben kufur ederim.seviyorum kufur etmeyi.
Ama kufur eden kızlarda çok tatlı oluyor.meselâ geçen biri bana s.g dedi öyle hosuma gittiki keşke hergun etse

Geri