Küfür

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Küfür gibi samimi edebiyat var mı?
Sövünüz, şahsı hedef almadan, duygu ifadesi olarak sövünüz.

Can Yücel şiirleri bundandır sevdiğim.

Katılmıyorum hak ediyorlar şahsen ben sövmezsem içimde bir şeyler kalır ondan sonra fiziksel müdahale olur, daha kötü olur :)

Sadece sinir harbi geçirdiğim de kendimi kaybettiğim vakitlerde kullandığım bir durum..
Onun dışında gerek duymuyorum..

kimse sevdiğine dümdük sövmüyor
hak etmişseler demek ki

Mesut Özil kadar tatlı küfredenine rastlamadım. :dyg:
Küfür bir reflekstir ve engelleyemezsiniz.

Severkende söverim nasıl olcak bu iş :T:

Bazıları, bazen küfrü hak eder,
Ama onlar için bir günahı hak etmem

Çok sevdiğim bir şarkı sözüdür.Kimse için ama hiç kimse için günahı hak etmeyin.

Hoş bulmuyorum kesinlikle.
Öfkeyi dile böyle getirmek ne kadar dogru anlayabilmişte değilim.
Bi sözcük ne kadar rahatlatabilir birini, hemde kötü bişeyken.
Enteresan..

etmeyi sevmiyorum ama bazen ağzımdan kaçıveriyor sinirime hakim olamadığımda :/

Ben çaresizim diye haykırmaktır küfür.
Çaresizseniz bile bunu herkesin duymasına izin vermeyin bence ..

Erkeklerin yanında çalışmaktan ağzıma pek bi yapışan şey.
Sinirlenince istemsizce kaçıveriyor.

Tarihin en ağır küfürlerinden birisidir ; Stadında kupa kaldırdığımın çocuğu. çoğu küfür bunun bıraktığı etkiyi bırakamayabilir.

Küfür etmeden derdini anlatamayan insanlar var bir de. Ne acı.

Kufur elemerem edenden zehlem geder karsi tarafdaki normal dilden anlamiyorsa kufurden anlarmi sanki. Kendine hakim olamiyorsansa diline hakim ol kufurle ne kendini korursun nede :) karsi tarafi susdurursun sadece bogaz tellerine ziyan vurursun o kadar

Sent from my P'9983 using Tapatalk

Her ne kadar sinirlendiğinizde küfür etmek rahatlama şekillerinden biri ise de bunu toplum içinde (anne, bacı, eş, çocuk karıştırarak ) ağız alışkanlığı haline getirmek, kendini göstermek, ben yaparım edasında söylemek, bla bla.. bu tarz pervazsız şekilde küfür edenleri hiç sevmem ve bu tarz hareket edenlerle de çok fazla ikili diyaloğa girmem.
Bu şekilde davranan biri olarak küfür eder miyim? Evet bende küfür ederim ama anne, bacı, eş, çoluk çocuk şeklinde etmem.

Şu zamana kadar etmedim diyordum geçen kuzenle muhabbet ederken ne dedin sennn diye bir tepki verdi noldu ne dedim dedim küfür ettin dedi. evet haberim olmadan edilen küfürden ağzıma dolanmış çıkarmam lazım

Geri