Küfür

Konu sahibi son olarak 3029 gün önce görüldü
Can Yücel geldi aklıma.

Ramazan ya da şu bu demeden sırf uygun buldu,canı öyle istiyor diye ağzını bozanların kendini haklı görme bahanesi.Hanımefendiliğin ya da beyefendiliğin yerine kaba dayı geçinme lügati.
Ne mert ne de haklı bulurum.Küfür edebiyatı ile kendini gösteren olsa olsa şovmendir.

girdik bir merhaleye, su isten alnimizin akiyla cikabilsek ne mutlu bize. bir mekana bu kadar kufurbaz adam gelir mi be kardesim. daha simdi uyardim adamin tekini. sonunda birini ibreti alem diye patlatacagim, o olacak. ulan nedir bu dillere sakiz olmus boyle. bu ne yaman hastaliktir yauv. cezasi da yatilmaz bunlarin. gaflet icinde insanlar. sabret sabret nereye kadar. bu ne rezalet ya.

adam yaralatır-öldürür , yuva dağıtır kimi zaman

Kendini başka kelimelerle ifade edemeyenlerin kullandığı dil.

cohen var mesela yeni üyelik isimleri alarak küfür ediyor neyse hedef ben olmadan susim :D

aslında küfür ve kötü sözün farklı terimler olduğunu biliyorum.
Küfür=şirk, Allah'a karşı gelmek.
Kötü söz ise=senin ananı avradınıdını soyunu sopunu yedi ceddini vs.Temsili

Bayanların bulunduğu ortamda etmem, etmemeye çalışırım.
Bir bayanında benim bulunduğum ortamda küfürlü konuşmasını istemem asla kaldıramam.
Lakin bulunmadıkları ortamlardada eksik etmem. :wink:
Hele arkadaş ortamında yapılan esprilerin tuzu biberidir olmazsa olmazıdır.
Çok ve çabuk sinirlenen biri olduğum için sakinleştirir tecrübeyle sabit.

Zorlasam da çıkmaz sanırım.

Erkek ya da kadın; kimsenin dilinde hoş durmasa da, hakaret edici ve kırıcı olabiliyorum bazen.

Tasvip etmemekle beraber ; bazende keşke şuna ağız dolusu kfür etsem dediğim oluyor. Keşke yapabilsem ..

Şuanda edesim var.
Gözlerinizi kapatın.

Erkeklerin bulunduğu ortamda daha dikkatliyim rahatsız olmamaları için küfür etmiyorum. Rica ederim, ne demek.

Geri