Min
Altın Üye
Aciz insan küfür eder.Konuşup derdini anlatmak varken neden küfür eder ki insan.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Evet bunu çok merak ediyorum, insan nasıl kendine küfür etmez ki.. Başkalarını kastetmedim zaten konuda, direkt kendi kendine bir hata yapınca hasssttır bile demez mi ya insan. Elimin ayarını falan diye girilmez mi konuya...hey hiç küfür etmeyen terbiyeli üyelerimiz!
deneme amaçlı bile olsa hiç içinizden "ananskim" falan da demediniz mi? hani böyle bir anlığına söylemiş bulunup sonra gözlerinizi kapatıp "ayyhhh hiç yakışmıyor" diye deneme yapıp kendinizi uyardığınız bir muhakemeniz olmadı mı? hadi ama iç sesi bastırmak zordur dürüst olun skdjfhskjdfh
@DUHAN konuya davet edildi.
Arkadaşlar etmiyoruz artık.... sansür kullanıyoruz bknz; 🤬Duhanin bir küfürü vardi günlerce gülmüştüm neydi o ya
hem soruyorsun hem beğenmedim atıyorsun......Ay hatırladım küfürü ayyyyy
O başka konuda beğenmedim sende kusmuşsun bişey dedik mi...........hem soruyorsun hem beğenmedim atıyorsun......
Küfür etmek en çok sana yakışıyor. Xkdjskjssj
Abi konu o değil ljksdlfjsdAşağlık insanlar küfürü bile hak etmez
Kufur etmek için en uygun konu bu diye düşündüm 💅🏻Abi konu o değil ljksdlfjsd
Küfür sadece dert anlatılamayınca edilmez dostum. Tartışma esnasında derdini anlatamayıp küfür ediyorsa yine bir nebze (nobran herif , kaba , kro , hırt) dersin amaAciz insan küfür eder.Konuşup derdini anlatmak varken neden küfür eder ki insan.