Sözlük Küfür etmeyen insan.

• Kullanıcı Jayus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bazı eylemlerin başka karşılığı yok ki

hey hiç küfür etmeyen terbiyeli üyelerimiz!
deneme amaçlı bile olsa hiç içinizden "ananskim" falan da demediniz mi? hani böyle bir anlığına söylemiş bulunup sonra gözlerinizi kapatıp "ayyhhh hiç yakışmıyor" diye deneme yapıp kendinizi uyardığınız bir muhakemeniz olmadı mı? hadi ama iç sesi bastırmak zordur dürüst olun skdjfhskjdfh

hey hiç küfür etmeyen terbiyeli üyelerimiz!
deneme amaçlı bile olsa hiç içinizden "ananskim" falan da demediniz mi? hani böyle bir anlığına söylemiş bulunup sonra gözlerinizi kapatıp "ayyhhh hiç yakışmıyor" diye deneme yapıp kendinizi uyardığınız bir muhakemeniz olmadı mı? hadi ama iç sesi bastırmak zordur dürüst olun skdjfhskjdfh
Evet bunu çok merak ediyorum, insan nasıl kendine küfür etmez ki.. Başkalarını kastetmedim zaten konuda, direkt kendi kendine bir hata yapınca hasssttır bile demez mi ya insan. Elimin ayarını falan diye girilmez mi konuya...

• Beğen
Tepkiler: Aze
Ay hatırladım küfürü ayyyyy

Toplu kullanım alanlarında hiç küfür etmedim bunca sene.
Kendi arkadaş grubumda, ortamlarda şiirsel küfürlerim vardır.
Çevremde küfür etmeyen tek kişi @Alavarez hanımcığım..
Alıştıramadık bir türlü ahah.
En son göte "döt" demişti, o sayılmaz..
@Aze de hiç küfür bilmez mesela..
Küfür etmek en çok sana yakışıyor. Xkdjskjssj

Küfür etmeyen insanın derdi yoktur.

Aşağılık kompleksi diye diye birilerine yeni sözcükler öğretmişim. Yarım yamalak öğrenmişler ama olsun.

Aciz insan küfür eder.Konuşup derdini anlatmak varken neden küfür eder ki insan.
Küfür sadece dert anlatılamayınca edilmez dostum. Tartışma esnasında derdini anlatamayıp küfür ediyorsa yine bir nebze (nobran herif , kaba , kro , hırt) dersin ama
Konu o değil zaten. Şimdi ben derdimi anlatıp sonuna awk2 koyuyorsam neden aciz olayım .d yapma allasen
Küfür ayrıca bir deşarj aracıdır. Eğer hiç küfür etmeyen bir insan gerçekse harbiden helal olsun. Allah katında yerleri peygamberin bir altı olmalı. Müthiş bir dinginlik ve bilgelik vardır işin içinde.

Geri