Küfür etmekten kaçınır mısınız yoksa yeri gelince eder misiniz?

Konu sahibi son olarak 983 gün önce görüldü
Küfür edenden korkmam,munafiktan korktugum kadar.

Dünyanın en çok ekmek yiyen, en az okuyan milletiyiz. Tabii Güney Sudan, Etiyopya veya Sierra Leone gibi ülkelerle yarışmıyorsak. Az okuduğumuz için kelime dağarcığı en dar toplumlardan biriyiz. Aptallık, ahmaklık ve zeka kıtlığında öndeyiz. Bu bir hakaret değil hakikat. Dolayısıyla küfürle yetişmiş bir toplumun duygularını dile getirirken küfür kullanması gayet normal. Küçücük çocuklar günlük konuşmanın büyük çoğunluğunda küfür kullanıyorlar. Şarkı söyleyen şarkıcı olur, küfür söyleyen küfürbaz olur. Bu kadar basittir bazı şeyler.

belli bir döneme kadar kendi ağzımdan küfür duymadım... yüksek doz öfke moduna girince baktım bir nebze rahatlık sağlıyor jbjbjb o zamandan beri kendimleyken ederim... ama benim dışımda kimse duymaz. duyacağını da sanmam.

Küfür etme edememe özürlüsüyüm

Küfürbaz bir sevgilim vardı, şapşik benide küfürbaz ettiydi. Şuan çok kaşınan olursa dozunda sövüyorum.

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Kufur etmem etmekten ve edilmesinden de hoslanmam

Ama bazi sohuh lar yuzunden yanina koyuyorum arada

Küfür sevmiyorum, etmem de...
Beyaz kod ile küfür ve hakaretten birini şikayet etmistim 5 senenin ardından 500 tl para cezası aldı onu da 10 taksite bölmüşler: ) küfüre teşvik gibi bir şey sanki : )

Küfür etmek için yerinin gelmesini beklemem. Küfürsüzlük çok zor.

takmıyorum artık
içimden geliyorsa tutmuyorum kendimi.
bel altına çok inmeden, usturuplu bir şekilde...

geçen bişeyler izliyordum
yalanını dedim

yazdığım kadar sesli söylemem
oyun harici...

Geri