Küfür etmekten kaçınır mısınız yoksa yeri gelince eder misiniz?

Konu sahibi son olarak 983 gün önce görüldü
Kaçınırım etmem
Küfürü başta kendime yakıştırmıyorum sdjk

ben ediyorum istemsiz..hatta buna bayılanlar falan var. başak sırf azıcık söveyim diye bana papatya fotosu atardı ndshshj mazi..

bu da yine cok sevdigim bi arkadasım;

4B3CF0AB-5DA2-4103-B869-9F06D37A79E8.jpeg

Kufru pek sevmem, yani cok az insana yakistiriyorum ama.. araba surerken allahim icimden bir kufur abidesi cikiyor. Yoldaki kimsenin anasi babasi sulalesi namuslu kalmiyor. E onlar da duzgun sursun anacim. Benim dilimin sucu yok..

yeri geldiğinde küfür edenin allah katında yeri hazırdır. normalde sevmem ve etmem ama bazen öyle şeyler yaşatıyorlar ki, kelimelerin hepsi anlamını yitiriyor ve sadece belli bölgeleri olayın içine katarak sonuca varıyorsun. allah küfrü zararlı bir şey görseydi bu s… bu s… bu malları yaratmazdı. toparladım.

allah’ı işin içine katınca geriliyorum ama bilir o beni.
825FF632-FC00-4C4C-9138-CD982247E99B.jpeg

Çok sevecen ve tatlı bir insanımdır ama sinirlendiğim de kendimi tutamıyorum..

Etmemek için kendimi zor tutuyorum..... konu hortlatmaya devam ederse edicem... cidden cok sinirlendim......

• Beğen
Tepkiler: ne
küfür bir kültürdür. ben, küfür ederim. sen, edersin etmezsin beni hiç ilgilendirmez. ben küfür severim. bazen çok sinirlendiğim anda, ettiğim yaratıcı küfürlerden erkek arkadaşlardan ''helal olsun'' diyenleri de duydum. bu bir başka bir şeydir. mesela işyerinde müdüre sövmek kuraldır. küfür avrupa'dan doğdu biliyorsunuz. ben küfür seviyorum, küfür daha bir rahatlamadır. güzeldir.

etmiyorum diyen baya polyanna hayatı yaşamıştır tebrik edilesi
maç izlerken veya birinden çok hazetmediğim durumlarda ederim ve layığını vermek gerekiyor bazen
onun dışında genelde yalama, sünepe ve fışkı kullanıyorum küfür olmayan ama küfür etkisi yaratan sözler olarak

• Beğen
Tepkiler: ne
yakın arkadaşlarım bilir pek küfür kullanan biri değilim ama yinede günlük hayatta ettiğim oluyor. sadece mümkün mertebe kimsenin anasına bacısına sövmeyin. küfrü kişiselleştirmeden, ceza hukuku açısından sonuçlar üretmeden, kadınları, eşcinselleri aşağılamadan pekala siz de küfredebilirsiniz. ota boka cinsiyetçilik diyen akımlar var, ben de bir ara etkilendim ama boş işler, bana kalırsa a.m deyince si.k deyince kadınları aşağılamış filan olmuyorsunuz. kaba konuşmuş oluyorsunuz. böyle konuşmamak gereken ortamlar vardır. bunu herkes bilir. ama hayatınızda küfür ve argoya bir miktar yer verin. yer vermeyeni kınamayın, zorlamayın. ama sizi diliniz steril değil diye kınayanlara da kulak asmayın ve kavramsal üstünlükle, lagalugayla zorlayanlara da izin vermeyin...

Kufr etmeyi sevmiyorum ya rencide etmek daha rahatlatici geliyor bana

Geri