küfür etmeden kendini ifade edemeyen insan

• Kullanıcı Mavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
ifade etme yetilerini henüz kazanamamış insanlardır

kelime dağarcığı gelişmemiş ifade konusunda zorluk çeken kitap okuması gereken kişi.

Acizlik bana göre, buna cevap bulamayınca ''sana sadece gülüyorum'' kelimesini de eklemeliyiz. İkiside son çırpınıştır . :)

Söyleyecek sözün kalmadığını kabullenemeyen, acizliğin göstergesi son çırpınışlar..

* Kişi olarak pek de yer teşkil etmediği için küfre sığınan insan modeli.

Hangimiz küfür etmiyoruz peki :)

Küfürle çok güzel ifade ettiğim zamanlar oluyo. Şiir gibi söverim. Aşık olursunuz.

Küfür edenlerden hiç haz duymadım duymamda.
Sürekli ağızında birilerinin ismi olması onu basit insan yapar gözümde

küfür etmekte bir yetenektir, hele kafiyeli sövenler yok mu? Adamlar üstad olmuş, aptal insanlar küfür etmez

Bunlara ben aciz diyorum. Böyle bunları ıslak odunla döveceksin.

Kendini ifade edebilmenin çok çeşitli yönleri vardır. İşaret dili bunlardan biridir. İşaret dili kullanan bir insan için burada saçma sapan yaftalamalarda bulunan insanların tamamı saygı ifadeleri kullanacaktır, hem de utanmadan, pervasızca.

Ve her insan her zaman kendini aynı şekillerde ifade etmez. Kafanızı bozan mağaza görevlisine sert, sert yapan hakime karşı yumuşak olmak gibi kronik tepkiler vardır mesela. Para, mevki, karakter gibi ögeler devreye girer. Genelde aynı olmakla birlikte insan kafasına göre değişebilir elbet bu kriterler.

Gelelim asıl meseleye; argo ve küfür her kültürün, her dilin bir parçasıdır. Yani, birileri kitap okumaktan ve dil zenginliğinden, kültürel zenginlikten bahsedecekse bunun içerisine argo ve küfür de girer. Ve bazen hiçbir cümlenin ifade edemeyeceği müşkül durumu bir küfür öyle güzel ifade eder ki, BeLa 'nın söylediklerine katılmamak olmaz.

S.k...m böyle işi.

Beynimi kullanamıyorum bari bel altımı kullanayım taktiği..

Gerekli insan tipleridir, bakar bakar ibret alır kendinizi daha çok seversiniz.

Küfür olmadan kurduğum bazı cümleler küfür gibi gelir o yüzden her zaman gerekmez

Bizim oralarda çok ediyolar
aynen de bunu söylüyor her cumleleri sovmelikli
Kendilerini daha samimi ve icten buluyorlar oyle:D

Böyle konularda çok beceriksizim ;t içten söverim karşımdaki anlar ümidiyle:T:

Geri