Küfür Edin, Hafızanız Gelişsin

Konu sahibi son olarak 1277 gün önce görüldü

İngiltere'de yapılan bir araştırmaya göre gerektiğinde küfrü basan insanların kelime hafızaları daha geniş.

tumblr_mt2etbnGz61qghywdo1_500.gif

Daha çok kelimenin yanı sıra, küfür dilinin ucuna kadar gelip de susanlardan daha güzel telaffuzlara sahipler.

mesut-tan-bir-macta-iki-bomba--3876774.Gif

Küfür dağarcığı geniş kişiler Scrabble, İsim-Şehir-Hayvan gibi kelime oyunlarında da daha başarılar

1477.gif

Daha çok kelime bilen ve daha rahat konuşan insanlar olarak küfreden bireyler kendilerini daha rahat ifade edebiliyorlarmış üstelik

Oh-my-fuck.gif

Unutmadan not düşelim ki bu önüne gelene söven bireyler için değil, yeri ve zamanı geldiğinde küfür eden bireyler için. Hafızamız gelişsin diye de abartmamak lazım.

angry-old-lady.gif

anan-haric-de-lan_709825_m.jpg

sevi%C5%9Fgen.jpg

na0qqh.jpg

kufurbaz-berkan.gif

frr5ny.jpg

tumblr_nx937p.jpg

Aleyna hic akli basinda paylasim goremicezmi sizden :nee::pat:

Görseldeki gözlüklü kendi küfür gibi :)

böyle bir yalan araştırma gayet normal birşeydir. : Araştırmacılar , hiristiyan, araştırılan ülke hiristiyan, kimi dininden uzaklaştırmaya çalışır hiristiyanların çoğu? Müslümanları.

Müslümanlarda küfür haramdır. Pisliktir. Sizce herşey açık açık ortada değilmi? zaten günümüzde saygı kalmadı, eskiden ergen çağındaki çocuklar küfürmü ederdi kızlı erkekli, şimdi sokak ortasında öpüşüyorlar onu geç daha ileri gidiyorlar.

Bu durumlarda, neyden kaynaklanıyor? Tabiki, hiristiyanlarının çoğunu ve hatta hepsini, filmlerde bilmem neylerde yarışma programlarında sürekli onlar : müslümanlardan daha özgür şekilde tanıttıkları ve onlara göre ayak uydurma edabından kaynaklanıyor. ''Ki'' Zaten artık onlardan farkımız kalmadı. Hadi hayırlı olsun.

Bizde böyle haberler görünce, ilginç bulup bu yalan ve içinde oyun olan bir haberi bu şekilde paylaşım yapıp yayıyoruz. Hepsi bundan ibaret.

Küfür etmeyi sevmiyorum, yanımda edene de izin vermiyorum.

isim, şehir, hayvanda ilerleme mi kaydediliyormuş? :P

2048'de ilerlemek için tüyo arıyordum ben.d

Ben senin varya !
Yok yok olmuyor yapamiyorum buda zaten yildiz tilbe sarkisi .d
Zavalli hafizam.

Küfrü sevimli göstermeye mi çalışıyorsunuz .p kitap okuyun küfür de neymiş.

Geri