Küfür Edilesi Durumlar :D

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
hani bazı durumlar olur ya,

"lan parasını neyse vereyim de kurtulayım şu durumdan!" dersiniz.

veya "şundan kurtulayım, valla kurban kesicem ha!" gibi.

var mı böyle durumlarda kalmışlığınız? hoşlanmadığınız durumlar? :D

mesela ben kapıda kalmaktan nefret ederim :icon_yillarcaezildi bak yazınca bile uyuz oldum

daha sonra bunun ayrıntılı bi listesini çıkarcam

daha sonra bunun ayrıntılı bi listesini çıkarcam

o kadar çok yani
13.gif

- Bankamatiklerde işlem yaparken , yan yana bulunan iki bankamatikten biirine girdiğim sıranın yavaş diğerinini sırasının ise hızlı ilerlemesi.
Bir süre sonra hızlı ilerleyen sıra azalınca o taraftaki sıraya geçip bu sefer oranın yavaşlaması ..

Gelde küfür etme .

- Yine bankamatiklerde para yatıracağım zaman bankamatiğin bütün parayı sülük gibi emip son parayı beğenmeyip geri göndermesi , arkadamda sıra bekleyenlerin vızıltısı benim strese girmem yine alayına küfür ettiğim durumlardan biridir.

- Ayaklarım ıslak bir şekilde eşofman giyerken ayağımın astara takılması ve benim tek ayak üzerinde dakikalarca sekmem küfür edilesi durumlardan biridir yine.

Sıraya girmek diye bir şeyin varlığından bi haber olan insanlara etmiyor değilim içimden.
Hele bir de tam sıra bendeyken araya sokuşmak isteyenlere ayrıca ifritte oluyorum. Tanısam kan davası güderim o derece.

Öküzün tekiyle dipdibe oturmak zorunda kalmak..

kararsız lanet müşteriler... o tezgaha gelmeden kararını vermiş olmalısın la :T:

İşten yorgun gelipte tam en rahat halindesin keyiflice toplamışsın saçlarını tepeye tam dinlencen (zırrrrr) kapı sonrası annem Hülya üzerini değiş gel misafir geldi.!

Ev içinde mutfak girişinde yada wc de çoraplarımın ıslanması
Bir yere koyduğun birşey koyduğum yerde bulamamak
Mutfak lavabosunun içinde kırıntılar olması
Otobüste durduğu yerden kımıldamayan insanların duvar gibi bakmaları

Aklıma geldikçe eklerim

musteri hizmetlerinde yarim saat muzik dinledikten sonra yardimci olamadiklari gibi baska bir sorunuz var mi sorusu beni mahveder

O kadar çok oluyor ki hangi birini desem bilemedim.
Ayakkabıları bin bir zahmetle giyip hazırlandıktan sonra içeride bir şey unuttuğunu fark etmek ve girmek zorunda kalmak.
Yeni giydiğin kıyafetinin el alemin içinde leke olması, kazara bir şey dökümesi falan.
Otobüsü 1 dk fark ile kaçırıp yarım saat beklemek, otobüs gelince de ayakta kalmak. Tam oturacak yer bulunca yer vermeni bekleyen yaşlıların kalk oradan bakışları.

Yazarken gerildim :D

Geri