Küfür edenler zekidir!

• Kullanıcı Kurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Zeka ile bağlantısı olduğunu düşünmüyorum.. Gerçeği yansıtmıyor..

Elin barzosu küfür edecek biz de zeki diyeceğiz he? Tartisirken küfür, hakaret etmeden derdini anlatmak asil meziyet. Küfür etmeyen kişi gayet guzel küfür edebilir lakin eden gelsin de bunu becersin bakalim. ;d

Küfre teşvikte son nokta. Peygamber efendimiz ne söylemiş bakın bakalım.

Yaratıcı küfürler edebiliyorsa veya incitmeden sokabiliyorsa o insan zekidir :D

Sacma degil mi. Kufur yerine koyacak birsey bulamiyorsa, alt yapisi desteklemiyorsa zeki oldugunu mu gosterir bu ? Dagarcik luzumlu seylerle dolmamis iste.

Bir insanin çevresi full küfür eden birileriyle doluysa ve küçüklükten beri bu şekilde yetistiyse yaratici küfürler etmesi isten değil ki. Ben mi edeyim yaratici küfrü? Bok desem annem kiziyodu sjsksk

Ben o üniversitenin de orada ki araştırmacıların da ...

Beyni bir tek buna çalışıyorsa kimbilir
İsviçreli bilim adamlarının norveçli balıkçılar araştırmasına rakip bir araştırma olmuş

Küfürbazlara iyi bir kılıf. Teşekkürler Rochester Üniversitesi :parti:
Küfürden daha iyi bir söz bulamıyorlarsa, bu onların zeki değil; küfürbaz olduğunu gösterir. Tşk.

İlgili üniversiteye mail attım, araştırma ve araştırma sonucuna bir bakmak istiyorum. Eğer irtibat kurabilir isem, konu hakkındaki görüşümü başka bir mesajda yollayacağım. Yalnızca, küfür kullanan birisi olmadığımı ve küfrün âcizlik göstergesi olduğunu; küfür kullanılan ortamda da bulunmayacağımı belirtmek istiyorum.

Kibarca laf sokmak kötü söz den daha güzel ve daha sinir bozucudur :) Kötü söz acizlikdir ayrıca.

Türk emegine saglık

Valla gerizekalıdır da dese ben küfür ediyorum.

Gerisinin ta...

Aslında bu kanı forumda karşılığını buluyor .. Gerçekten de forum içinde küfür edenler hakaret edenlerin kafası çalışıyor zira ne de olsa admin ve modların bir uyarı verip mesajlarını editleyip geçeceklerinin farkındalar .. Dolayısıyla başkalarına yaptıkları hakaretleri de yanlarına kâr kalıyor ..

Çok akıllıca küfür edip kılıfına uyduran kişiler gördüm ama hiç biri de zeki değildi.

Hasssehtir ordan.

Ne kadar zekiyim.

ec06cc1322b5b31d1f0eb3b64923a61c.jpg

Cumleyi nokta yerine nakoyimle bitiriyoruz daha nasil sovebiliriz.

Geri