Küfür edenin ağızına biber süren öğretmen

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Küfür dinimizde şirktir. Munafiga haddini bildirmek ise küfür degil farzdır.

Kisses in the foreheads of the lovers wrapped in your arms

Şimdiler de velilerce avlanan kekliğe dönüştüklerinden, yanlarında biber yerine gazını bulundururlar.

Öğretmenler yeni nesil sizin eseriniz olacaktır. Sözünü yanlış yorumlayıp ülkeyi esersiz bırakan kişiler.
Canım örtmenlerim : )

Geçmiş günler gelmeyecek.

Kel bir İngilizce öğretmeni vardı bizim, ulan çok dayakçı biriydi. O adamdan korkmamak mümkün değildi. Aynı Yordan Leçkov'a benziyordu (Beşiktaşlı eski futbolcu)
Acayip küfürbaz biriydi, öğrenciler mum gibiydi. Şimdi öyle mi, öğrencilerin öğretmene saygısı yok.

Bir çocuğun önce ailesinde küfür edilmeyecek... Bu zor bir şey değil Toplumlar bireylerden oluşur siz yetiştiremiyorsanız çevredeki insanlar sizin ahlaksız çocuğunuza tahammül etmek zorunda değiller

okulda arkadaşlarına, iş yerinde çalişanlara, evde ailesine çevresine kötü örnek olan ve yetiştiremediğiniz bir çocuğun, öfkesini bastırmadiğinda ağzından çıkan sözlere hakım olamayan bir aciz olması, insanların ona tahammül etmelerini ve sizin küfürbaz çocuğunuz yüzünden tüm gününü düşük modda geçirmeleri....

yapma etme yanliş demekle eğitim olmuyor davranışlarınızla siz de yapmayarak örnek olun

küfrü noktalama işareti niyetine kullananları burdan kınıyorum

çocuğunun eğitimi ahlakı için titreyen aileler de sizin ahlaktan bihaber çocuğunuz yüzünden mağdurlar

evde telefon kırsa cezalandır, küfrettiğinde hahaaha gül sen daha

Doğurmayın yetiştiremiyorsanız

Annem emziğime biber sürmüş, ben kendim bırakamayınca. Hiç hatırlamıyorum o olayı.

Elbette kabul edilemez bir durumdur ve öğretmen hakkında soruşturma başlatılmasına kadar uzar.
Eğitimci olmak kolay bir iş değildir ve bu çeşit travmatik cezaların, çocuk psikolojisi üzerinde olumsuz etkileri olabileceği için asla ve asla kabul edilemez.

Öğretmen sürer mi?
Hiç duymadım.
Annem cok tehdit ederdi.
Öf dememize bile müsade yoktu.
Demek bir de küfür etsek bizi acıbiberle yıkardı....

Geri