Küfür eden kız

Konu sahibi son olarak 184 gün önce görüldü
Genelde sadece ağzında olur, icraat olarak gerçekleştiremez. :D
Bazı erkeklerin samimi ve dobra bulduğu, bazıların ise itici olarak nitelendirdiği kız tipidir.​

allah onun evine ateşler salsın.

Kufur Eden Kız Kufur EdıLmeyı hak etmez :p

FazLa Abartmadan EdebıLır Abartınca itici Sewimsiz oLuyosunuz

hak edene çok güzel ettiğim doğrudur tabi mantığa uygun olduğu sürece:)

Küfür etmenin cinsiyeti mi olurmuş küfür bir tepki türüdür. Belki hayvanlar bile küfür ediyordur haketmiyor muyuz sağlam bir küfürü hayvanlar olarak ?

Abartılmadığı sürece edebilir. Diğer erkeklere ya da kızlara daha kibar, daha elit görüneceğim diye kasılmaktansa dozunda küfür de etsin, lan da desin. Abartı olmadığı sürece incelmeye çalışanlardan daha samimi geliyor bana.

Kufur etnenin cindiyeti yok ama zarafetin var. Kadin denilen varlik zarafeti temsil ettiginden kadinlarin kufur etmesi son derece iticidir hele de bu durum devamli bir sekilde agza dolanmis, sokak jargonu dedigimiz durumda ise erkek gibi davranislar sergilemesi ister istemez dogal gelebilir. Hic hos degil.
Kufur bir kultur mudur? Evet kulturdur.

Bostanli pazari girisinde gul satan cingene hatunlar da bu gruba girerler.pazar onunde rekabet oldugu zamanlarda gercekten cok eglenceli olurlar.

dediklerini yapabiliyosa etsin tabi :D

Her cümle sonuna **Spam/Adversiting** koyanları çok tiksindirici.

İgrenc birisi oldugunu düşünürum.

Hüma emegine saglık

Kim olursa olsun baştan aşağı sevimsizdir.. :hıı:

Erkek kız fark etmez, yakışmıyor.

Küfür etmiyor değilim, sinirlenince ya da asiri samimi oldugum insanlarla iken edebiliyorum ancak bunu marifet olarak görüp ulu orta, yerli yersiz küfür eden kadin degil "insanlardan" hoslanmiyorum. Ha hic agzina küfür almadigini belirtip en ufak bir küfür duyunca agzini yarim metre açanlara da ayri sinir oluyorum. "Nerede yasiyorsunuz acaba?"

Geri