Küfür eden insanların daha iyi bir arkadaş olduklarını biliyor muydunuz?

B
  • Kullanıcı BuYuCu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Bunları Biliyor Musunuz?
Evet.
Fakat ben galiba güvenilmez biri oldugumdan karsimdaki sinirinden tahrik etmesinden geberse bile gülümseyerek kibarca bu hareketler size yakismiyor diyorum.
Gerçi bu da bi küfretme biçimi...Oyle anlar ve hareketler vardır ki, en ağır küfürle o hareketler kadar karşı tarafın sinir uçlarıyla oynayamazsiniz. Işte benim bayıldığım,deşarj olma stilim bu minvalde.Kufredip geçmek çok sıradan ve yeterince tatmin edici değil.

ağır küfür sevmem ama bazı argolar var ki bunları severim. çünkü cuk oturur. mesela "aynı b*kun laciverti" severim de kullanırım da.

Ortalama üç gündür birine mesaj atiyorum dönüş yapmadı. Bugünde merak ettim aradım ancak o numara kullanılmıyor dedi.
Zaten Buradada söyledim.
Ama keşke dönüş yapıp yada mesaj atsaydı. Ona bir söz beste yapacaktım.
Çok güzel kufurlerim vardır. Çeyiz sandığında saklayip güneş yüzü görmeyen küfürler hemde :)

Küfürbazlar forumda ban yediği zaman milllet arkasından ağıt yakıyor..
Hep iyi arkadaşlıklar yüzünden :)

valla küfür edenler lobisi diye bir şeyin olduğuna inanacağım artık. her yıl küfür etmenin zekaya, iyi arkadaşlığa, iyi birer cinsel partner olduğuna dair iddialarla bir şeyler paylaşılıyor.

deneyimli bir küfreder olarak şunu önemle belirtmeliyim ki küfürlü, argo ve kaba konuşmak demek insanlara ananı şey yapayım demek değildir. böyle bir şey benim içimden gelmez kolay kolay. kimsenin anasına bacısına sövmeyin. küfrü kişiselleştirmeden, ceza hukuku açısından sonuçlar üretmeden, kadınları, eşcinselleri aşağılamadan pekala siz de küfredebilirsiniz.

ota boka cinsiyetçilik diyen akımlar var, ben de bir ara etkilendim ama boş işler... bana kalırsa *m deyince s*k deyince kadınları aşağılamış filan olmuyorsunuz. kaba konuşmuş oluyorsunuz. böyle konuşmamak gereken ortamlar vardır. bunu herkes bilir. ama hayatınızda küfür ve argoya bir miktar yer verin. yer vermeyenide kınamayın, zorlamayın.

Yapıp edip maskesini takıp Prens/ prenses gibi ortalarda gezenlerden ziyade içimde ki haksızları hakarete döküyor isem bu benim kendim olma vasfımı gösterir. Sen içinden sövüyor ama karşındakine gülüyor isen Başlı başına bir küfürsün zaten. Ayrıca küfür ile hakaretin arasında ki farkı da öğrenin zahmet olmaz ise.

Son düzenleme:
Küfür etmenin rahatlattığı konusunda hemfikiriz ama demi....

Kriz anlarında edilen küfrü anlayabilirim ama sürekli ağzında küfür olan insanlardan irrite oluyorum.

küfür delikanliyi bozar elin kizi küfürden kacar

Birini incitme niyetiniz olmayabilir ama o kadar çok küfür elbet birilerinin kalbini kıracaktır ki buna kimsenin hiç de hakkı yok. Küfüru hak etse bile

Cümle sonunda başında bazen aralara sıkıştırıyorsun ama mani okur gibi sövünce rahatsızlık verici .d

Geri