Küfreden kız iticiliği

Konu sahibi son olarak 1945 gün önce görüldü
Aksine ben kufur edince cok cekici oldugumu soyluyorlar.Nasil guzel kufurler ediyorsam artik siz düşünün :)

Biride çımış laf sokuyor sanki sevgilisini elinden aldık lavuğun :)))9 adam gibi çık söyle o benim sevgilim :)) gizli fare

Ben araba kullanırken ağza alınmayacak küfürler etmeye başladım . Zorluyorum bırakayım diye olmuyor. Hep bu motorlar yüzünden. İtici oluyorum maalesef

Kadınların böyle dolu dolu küfretmesini seviyorum. Bana itici değil, çekici geliyor.

Ne dengesiz adamım yahu!

bazı iticiliklerin yanında öp de başına koy bir olay bu. cinsiyetçi düşüncenin ürünü bir kere zaten. şöyle ki; küfrü itici buluyorsan itici buluyorsundur, kadın erkek diye ayırmanın esprisi ne? sonuçta zaman ve mekan bağlamında ağızda eğreti durduğunda erkek için de itici bir şeye dönüşüyor. iş ki yerini, zamanını bil, ayarını kaçırma. küfrün girdiği cümleye bi duygu yoğunluğu, bi samimiyet kattığı da inkâr edilemez. mesela kız arkadaşımdan herhangi bir şey ödünç alıyorum, geri verdiğimde bi kusur bulursa "canım biraz kirletmişsin" demek yerine direkt "anasını ***mişsin" diyor, daha kibar değil belki ama daha samimi, daha dokunaklı. kjdfv

Son düzenleme:
konu açma işleri sende @Alaz
ben açtım açacagım kadar
haydi patroniçe göster kendiinii kakjkajajajaaasdsddas

ben küfür edemiyorum ağzımdan çıkmıyor
benim yerime de küfür edin kızlar dolu dolu :emoji_speak_no_evil::emoji_see_no_evil:

Geri