Küfreden kız iticiliği

Konu sahibi son olarak 1945 gün önce görüldü
Erkeği Kızı Yok Bu Durumun.Ama Küfür Eden Bayan OLunca Mevsim Kara Kışa Bağlıyor Bünyem Öyle Soğuyorum.

Bi ara çekiciliğinden bahsedilen kız şimdi itici olmuş

Cok ayııp.
Küfretmeyin küfür etkisinde daha güzel sözler söyleyin,daha samimi.p

Dost ortamında güzel,sevgili pozisyonunda itici.

Küfürlü hiçbir şey yazdığımı hatırlamıyorum... Dilimdeki pisliği kalemime bulaştırmak istemediğimdendir belki. Kimi zamansa kendimleyken içimi kirlettiğim olmuştur dişlerimi sıka sıka hem de... Ağzımı kapatmak istedikçe, öfkemin aklıma hükmetmek için savaş naraları atmasıydı bu. Hasılkelam, kimseye sarf etmeyip duvarlarımdan yankılanan sefil küfürlerim var benim. Acizliğim, zavallı öfkem...

kızı erkeği olmaz bence bu durumun kimisine itici kimisine çekici gelir.
Tabii bir bayanda hiç hoş durmuyor gerçi erkekte de çok hoş durmuyor.
noktalama işareti gibi kullanmam ama bazen çok sinirlendiğim anda ağzımdan çıkabiliyor
en son ne zaman küfür ettin deseler hazirandaki mezuniyetimde hocama etmiştim tabi o duymadan :/

O ne ki. Ben küfür eden anne iticiliği yaşıyorum. Yoo aslında sempatik oluyo lan gülüyoruz

Bazı durumların küfürsüz karşılığı yok ama

Bende çok nadir ederim oda etmesin yani ama hiç biri sigara içen kadar itici değil :uykucu:

Sözlerim küfürden agir olabilir bazen.
Küfür sevmiyorum.

hiç etmem zekamla döverim :)))

Tepem atarsa az gider uz gider , dere tepe dümdüz giderim :T:

Salak manyak yetiyor bana :p ilerisi boyumu aşar :T:

Twitterda çok var bunlardan. Her cümlenin sonuna **Spam/Adversiting** koyan kadınlar bunlar. Çok doğal ve samimi olduklarını düşünüyorlar. Ancak çok iğreti duruyor.

Geri