küflü ekmek

Konu sahibi son olarak 294 gün önce görüldü
aşırı komik bi şarkı dinliyorum, ismi küflü ekmekmiş. sayfamın ismi küflü ekmek olsun. :p

[YOUTUBE]9YpeoGySRK0[/YOUTUBE]
komşuların buzdolabında her zaman her şey var: mortadalla ve nutella.
hey tahmin et akşam yemeği için neyim var? küflü ekmek, küflü ekmek.
sjdfdksf

neyse, canım isterse belki ara ara yazarım bu sayfada ama lütfen kimse okumasın.

yıl 2000. annemle eve en yakın okula gitmiştik kayıt için. bizimle beraber bir adam ve oğlu da vardı müdür yardımcısının odasında: emre. ilk aşkım olur kendisi. benden sonra hemen onun kaydını aldılar. aynı sınıfa vermişler bizi. isimlerimiz listede alt alta ya, ben çok mutlu oluyorum. montunu onun montunun hemen yanına asmak gibi. andımızı okurken bahçede yan yana dikilmek ve sınıfa beraber girmek gibi. böyle ufak şeyler beni mutlu eder.
bir de birini çok seversem onunla ilgili onun bile hatırlayacak kadar önemsemediği küçük detayları aklımda tutmaya çalışmaktan büyük keyif alırım. biri de benimle ilgili ufak bir detayı hatırladığında çok mutlu oluyorum. bence sevginin naif bir göstergesi. mesela ali enginarı çok sever ama terazide onun için taze fasulye enginardan ağır basar. mesela -sene 2000lerin başı falan-, ebru dayısıyla ramazan'da iftarı beklerken pencereden camileri izler, ilk hangi caminin ışıklarının yanacağını tahmin etme oyunu oynar.
emre de rodeo çikolatayı çok severdi. rodeo o zamanlar yeni patlamıştı. uzun süredir emre'den haber alamıyorum, sosyal medyada hiçbir şekilde ulaşamıyorum. uzun süredir rodeo'yu da hiçbir market ya da bakkalda göremiyorum zaten. ikisi de piyasadan yok oldu gitti. :( bazen "acaba onu hayalimde ben mi yarattım? acaba öyle biri hiç var olmadı mı?" diye düşünüp kafayı yesem de anneme "anne ilkokulda emre vardı hatırlıyo musun, annesi beni çok severdi" deyince hatırlıyor da rahatlıyorum. sınıfın çalışkan kızı olduğumdan annesi beni cidden çok sever ve büyüyünce oğluna alacağını söylerdi. :D emre bu konuda ne düşünüyordu hiç bilmiyorum, hep merak etmişimdir.
yarın ilkokula başlıyorum. bu sefer öğretmen olarak ama annemle seni anmamızın böyle bi güne denk gelmesi tesadüf mü? yollarımızın ayrılışı, içimde tuttuklarım yüzünden üzücü bir yanlış anlaşılma sonucu olduğu için onu bir gün bulacağıma ve kendimi ifade edebileceğime inanıyorum. biliyorum bi gün yollarımız yeniden kesişecek seninle. keşke bu yarın olsa yine.

[youtube]He8RG8KNACA[/youtube]

bırak gitsin, içinde tutma, dargın mısın bana hâlâ? n'olur yapma.

beni çok seven bi öğrencim var, onu kendime benzetiyorum ve galiba bana benzeyen insanları çok seviyorum. onunla aramızda görünmez bi bağ var gibi hissediyorum. sürekli masamın yanına geliyo, "beni çok sevdiğin için mi sürekli buraya geliyosun" diyorum, "cevabını bildiğin soruları niye soruyosun xdd" diyo. :p biraz yumuşak yüzlü olduğum, kızgınlığım kısa sürdüğü ve dayanamayıp güldüğüm için bazen işin bokunu çıkarıyo. :D dün artık bardağı taşırdı ve ona küstüğümü söyledim. şu an hiç derse katılmıyo, beni görünce kaçıyo, küs müyüz diye sorunca gülmemek ve konuşmamak için işaret parmaklarıyla dudaklarını kapatıp kafasını başka tarafa çeviriyo. zorlayınca da "ben sana küsmedim sen bana küstüğün için bu durumdayız" diyo. :D hayatımdaki herkes bana bunu yapmak zorunda mı? xddd
onunla beraber tüm sınıf bugün beni delirttiği için surat astım ve kendileriyle konuşmayacağımı söyleyip oturdum masaya. benden daha önce hiç görmedikleri bi tepkiydi bu ve şoke oldular. valla bugün ağlamakla gülmek arasında gidip gidip geldim ama "öğretmenim sana ne oldu eskiden hep gülüyodun"a kahkahayı patlatmamak için zor durdum. :D valla umarım yarın aramızı düzeltiriz, yanaklarınızı sıkamadığım ve "sen bana küstüysen ben de aslı hoca'nın sınıfına giderim" ültimatomlarınız için ağlayabilirim çünkü dlfkgkldfgd

valla bundan sonra çocuklara sinirlenince dayanıcam gülmiycem. gülünce tekrar toparlayamıyorum ve iyi niyeti suistimal etmenin bokunu çıkardılar. bugün yine çok kızdım. çünkü bir gece öncesinden pinterest'te gördüğüm 1 fikri çok beğenip gece 2'ye kadar materyal yapmaya uğraşmıştım. bugün dersi kaynattıkları için yarısında oyundan vazgeçtim. tabi çok sinirlenince, kıymetim bilinmeyince hemen "benden başka bu kadar uğraşıp derse bu kadar etkinlik getiren başka öğretmeniniz var mı?" diye de mutlaka sorup diğer öğretmenleri gömerim. e insan emeğe saygı +rep der. demediler. ben de küstüm. küsünce de "öğretmen bizi sevmediği için küsüyo" oluyo, bu sefer gönül almak için yine ben uğraşıyorum. kalbi kırılan benim, gönül almaya uğraşan yine benim. hayatın her anında, kırık kalp söz konusu olunca bana biçilen rollerde loser olmak zorunda mıyım?:ddd neyse yarın sırada başka sınıfın öğrencilerinin yanında duruyum da siz de görün. gönlümü almak için de naneli şeker ikram etmeyin ben karpuzlu seviyorum.

çok tatlışko bi öğrencim teneffüste gelip gelip yanaklarımı sıkıyo. "bunu arap hocalarına da yapabiliyo musun" diyorum, "onları seni sevdiğim gibi sevmiyorum ki onların yanaklarını niye sıkayım" diyo. gel ulan gel sık, enseme şaplak da at aptalllllll<333333
bi de bi laf öğrenmiş, ben çocuklara aferin dediğimde bu da dönüp "aferin size aslan parçaları" diyo sdkfsdfs bi kere daha o lafı kullanırsan çok kötü olacak dedim, çocuklardan biri "ne olabilir mesela" dedi. düşündüm ne olabilir hakkaten, daha karar vermedim. muhtemelen küserim sonra gelip forumda "öğrencime küstüm moraller bozukkkk" yazarım. xddd

Geri