Küçükken Zillere Basıp Kaçtınız mı?

Konu sahibi son olarak 971 gün önce görüldü
Küçükken Hiç ziLlere basıp kaçtınız mı Cevabınız evetse Hiç yakalandınız mı Ve ßunada evtse sonuç Ne oLdu

Evet , sonuç eşek sıpaları oldu.

yaptım , kaçarken komşunun çiçek saksısını devirdim . Pişmanım :/

kacmadim. kapiya cagirip dayak yedim. sonra yillar gecti, ben buyuyunce o yaslanip gucten dustu. bak dedim seni döverim ama vicdanim el vermiyor. dedi adamsin. konuyu kapattik.

Sadece o mu taksi zillerine basıp kaçtık ama bunda ergendim ;d

Çok yaramazdım da evlerle işim yoktu :d
Merada top peşinde koşuyorduk.

Hiç yapmadım böyle şeyler, hep yanlış olduğunu düşündüm.

Evet
En eğlencelisi okulda ders işlenirken sınıf kapılarına vurup kaçmaktı

Oo çok yapmışımdır. Imm balkondan su atıyordum sokaktan geçenlere, bide bayramlarda cam şişelerin içine torpil atıyorduk. Şuan düşünüyorum da şuursuz yaşıyormuşuz ya . :S

Zillere basıp kaçmak için küçük bir sokak çetesi bile kurmuştuk Allahım ne işsizlik ama.

Bizim oralarda zil yoktu ki :)

Ben kapının önündeki ayakkabıları dağıtırdım merdivenden düşmüş süsü verirdim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

biz 3 kişiydik zillere basıp kaçmayla başlayıp kapı önündeki ayakkabıların içini çişle doldurmayla devam ettik.sonra birimizi yakaladılar bi araba sopa attılar yediği sopanın etkisiyle 3 ortak 3 paydada kısım kısım sopa yedik.

Yazlari Turkiye'ye tatile otele gelirdik. Otelde gece otel odalarinin kapilarini calar kacardim. Ic hatlardan numaralari cevirir kapatirdim.

Suan da bazen cocuklasip sitenin asansörunun butun dugmelerine basip cikiyorum. Her katta benim yuzumden duruyor.

Ben yapmadım ya, daha farklı çılgınlıklarım vardı dhfnnfnd

Geri