Küçükken yaptıgınız ve unutamadıgınız yaramazlıklar neler

Konu sahibi son olarak 983 gün önce görüldü
Küçükken yaptıgınız ve unutamadıgınız yaramazlıklar neler

kırtasiyeden kitap çalıp okula hediye etmem ne alaka yani zenginden alıp fakiremi veriom sanki amaç ne :D

Ilkokulun ilk yili .. tenefusten sonra derse giren on onbes cocugu pespese çelme takarak takla makla etmiştim. Sınıfa giren yeri öpüyodu yani kesin.
Dersin başında zirlayan on kadar çocuk vardı ..
Öğretmenler odasına götürdüler beni
Ceza olduğunu n farkında değildim
Ortada bi soba yanıyordu ve bende tahta bir sandalye çekip oturdum sobanın başına ..
Budur

Ben cocukken bana dedi ki biri (kim dedi bilmiyorum) solucanlari kesersen, her parcasi ayri yasar.
Ben de kestim. Ikiye bolunce yasiyolar, ama fazla parcalarsan yasamiyolar. Sonra bir keresinde bir horoz alinmisti.
Basini kestiler bedeni kostu kacti hayvanin. Dedimki ikiye bolunce hersey yasiyor olsa gerek fazla bolmemek
lazim herhalde.
Ama zamanla neye bolersen bol oluyor bu mahlukatlar er gec onu ogrendim. Canlilarin bolunebilme kurali yok yani.

Evimizin karsısındaki boş arsaya Ugur böcekleri için mezarlık yapmıştık önce öldürüp sonra gömüyorduk.

Evimizin karsısındaki boş arsaya Ugur böcekleri için mezarlık yapmıştık önce öldürüp sonra gömüyorduk.
Senin gibi güzel bir bağyan nasıl olurda böyle ilginçli şeyler yapabiliyor hayla aklım almıyor.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Senin gibi güzel bir bağyan nasıl olurda böyle ilginçli şeyler yapabiliyor hayla aklım almıyor.

Yaa :tatlı: cok küçük yaşta bıraktım ama böyle şeyleri sen geçmişime bakma lütfen sksjd

Sildiğim bir çocukluğum var .

Yaa :tatlı: cok küçük yaşta bıraktım ama böyle şeyleri sen geçmişime bakma lütfen sksjd
Vallamı kız.

1c19301d9c3708b839f3e1e87fbf7eee.jpg

Evet tabiiyki önemli olan bundan sonrası

Olmaz mı, çok.
En aklımda kalanı annemi üzen bir kadının camını büyük zevkle kırmaktı.

0 900 lü hatlardan sonra yediğim dayağı unutamam ...

Abimin bacağını kırmıştım. :cici:

Çok uslu bir çocuk değildim.İkinci katta oturmamıza rağmen eve kapıdan girdiğimi çok az hatırlarım.Pencereden girmek adet olmuştu bende.Annem her gün hırsıza yol gösteriyorum diye kızardı.Ablamın yer elması diye patates yedirmeye kalkmasının sonu acı bitmişti.Bende makarnasına dometes sosu diye acı sosu boca etmiştim.Tabi benimle şaka olmayacağını acı bir şekilde anlamıştı.Son olarak buzdolabını yakmıştık.Evi yakmadık şükür.Anladım ki kibritle oyun olmaz.Evlere zarardım vesselâm.

Geri