Küçükken Yapılan Salaklıklar

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Lunaparkta atlı karıncaya binerken elin, atın kalçasına değmesi ve akabinde eli koklamak.
İyi bir çocuk olduğunu düşünüp, gerizekâlıca yerlerde, halının üstünde şirinleri aramak.

Zile basana basmayın pili biter diyecek kadar.. işte o kaar :D

evin duvarlarını ve kapılarını çok beyaz bulup,elleri nutellaya daldıraraktan her yeri nutellaya bulamak.
her gece dolabın içindekileri bu sertan'ın,bu sertan'ın diye teker teker çıkarıp yerlere saçmak.
ikiz kardeşlerim doğduğunda,e bunlar aynı diye ağlamak.

Powerpuff Girls'ü yaratmaya çalışmak? Hem de çok büyük inat ve ısrarla.

Yoldan geçen herkese taş atıp küfretmek erkek olmalıydım:D

odamı dahi toplamazken ben hamur yoğurucam diye ağlamak.
bir saat bulaşık deterjanından balon yapmak. ( Bunu hala arada yaptığım oluyor.)
winx club taki bir kızcağızımıza özenmek 3 arkadaş bulup gerçek hayatta o grubu kurmak.

Tencereleri,kurusun diye asılan yorganları detarjanları balkondan aşağı atarmışım.Anneannem bana tencere takımı borçlusun der durur D:

**evdeki avizeye asılmaya çalışmak başaramayınca o koltuk senin bu koltuk benim zıplayarak avizeye sıçramaya çalışmak ve sonucunda kafa göz pert
**Apartman boşluğundaki fareleri beslemek
**ve ilk okuldayım babam arkadaşının pastanesinden sürekli alış verip yapıyor hiç para vermiyor ben ne bileyim adamın açık hesabı varmış :D tüm okul servisine o pastanede yemek ısmarlamak :D

Civcivlerin kafasını ağzına almak..:/
Ölen civcivlere mezar yapmak, fatiha okumak.:/

telefonun fişini elektrik prizine takmak. yanıp sönen tuhaf sesler çıkaran telefonun çalıştığını düşünerek sevinmek :/

Evcilik oynarken elime geçen fırsatları değerlendirememek.
Şimdi telafi etmek istiyorum, oynamak isteyen var mı?

burnuna pamuk ve ya düğme sokmak sonuç hastane doktor.

sabahın köründe kalkıp çizgi film izlemek. ne zorumuz varsa artık..

Bizim marketten ekmek al dediklerin de ben o marketi bizim zannderdim diye her gün oradan bir şeyler alıp parasını vermeden çıkıyor muşum.
Diğer mahallenin en güçlü kızını karşıma getirip,mahallenin ortasında kavga ederdik.
İlk okulda öğretmenim bana vurdu diye, okuldan kaçıp babamın kolundan tutup milli eğitime gidip şikayet edeceğim diye her yeri ortalığı ayağa kaldırmıştım.
beni çocukken bağlıyorlarmış yaramazmışım diye.
Acıklı şarkılar söylediklerinde saatlerce ağlardım.
Okulun erkeklerini döverdim.
Babam sağlıkcı olduğu için aşı günlerinde iş yerine gider poşet poşet balon alırdım. Çünkü aşı günlerinde çocuklara balon dağıtırlardı.
Babamın iş yerine gidip arkadaşlarına '' pamuk eller cebe'' deyip paralar alırdım. Erkek gibi yürürdüm. çünkü erkek gibi yetiştim.
Mahallede evcilik yerine maç yapardım erkeklerle.
Sabahın köründe mahallede ki çocukları toplar mahalleyi bir birine katardım.

daha sayardım da şimdilik bu kadar.

kurban bayramında insan kurban edildiğini sanmak

tatile gidilen yerde aileden ayrılıp turist kafilesinin otobüsüyle şehir merkezine gitmek

evdeki kuştan sokaktaki kediye kadar ne söylediklerini anlamaya çalışmak, karar veremeyince hepsiyle kavga etmek üstüne bir de kediden dayak yemek

4 yaşına kadar evde çıplak dolaşmak için ısrar etmek (yaz-kış, misafir var yada yok fark etmez)

meyve suyuna benzetip (tadının acı olduğunu anladıktan sonra da bu babanın meyve suyu herhalde o içerse ben de içerim kafasıyla) şaraba düşmek yarım şişe bitirip kusup bayılmak

yılbaşında uyuyunca yıla giremediğini zannetmek

ve daha niceleri.

Bahar'ın elbiselerini arkadaşlarıma veriyordum :D Sonra bahar sorunca bilmiyorum diyordum :D:D

-Turkce sarkilarini, ilahi sanmak, Allahin sarkilari sanmak. Turkce sarki duyunca, direk dans edenlere 'Haaaaayiiir, dans edemezsin, bu gunah, bu ayip' demek. Sonra benden buyuk olan kuzenime sorunca, bana kizmasi, sonra dan anladim boyle birseyin olmadigini. Camii de Arabca ogreniyorduk, Turkce konusuluyordu kendi aramizda, okulda farkli dil, kafam nasil karistiysa artik. :D

Geri