Küçükken Şapur şupur öpenlere sinir olanlar .

Konu sahibi son olarak 2957 gün önce görüldü
Anne korkusundan gıkında çıkmaz . (:

öptükten sonra elinin tersiyle silmek zorunda kalırsın .

hala sevmediğim durum.

Ablamın arkadaşları vardı. küçükken her yerimi cimcikleyen kirpiklerimi kıskanan arkadaşları. Şimdi intikam vakti, ama yoklar :d

Ya kimi öpücez yoldan geçen elin adamını mı?
Tabiki miniklerimizi öpücez, sevicez bolcana
Olmayın kırarım kafanızı.

Sinir olunca daha bir opesim geliyor hatta ısırasım:D

Rahmetli b.annem öperdi hemen yüzümü yıkardım :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yaş 10. Günlerden cumartesi sabahı. Öğlen olmadan köyümüze gitmişiz. Akşam kına ertesi gün düğün var. Kar kış çamur hepsi başımda. Neyse hazırlandı annemler akrabalar işte sonra gittik mi bir ahırın içine. Ben asla yadırgamıyorum, her yerde olabilir, ama o sıcaklık, kadınların ve çocukların kalabalıktan hararet yapması benim yüzümde anlaşılmaz bir ateşlenmeye sebep oldu. Yani yanardağının yanından geçmişim diyorum o zaman için. Siz kız tarafımı erkek tarafımı cümlesiyle başlayıp, gelen herkes birbirini öpüyor. Ha öpmede en az sağ sol 5 kez. Artema gibi tutukluk yapıyorlardı. Onlar elbet alışmışlar ki Hızır idi Yunus idi kıvamında kaptırıyorlardı kendilerini.Bir kişi değil ki yanağında dursun. Ah bir de temiz öpseler ellerinde ki çekirdekleri çıtlatıp o dudaklarıyla şap şap öpüyorlardı. Gerçi halen devam ediyorlar buna. Sonra düğün günü sabah 8 de kazanlar açılır ve pilav verilir. Al orda da aynı seans devam mı. Ya unutamıyorum bu anımı. O zaman çocuktum, annem kıyafetiyle silip geçiştirirdi. Şimdi olsa geriden selam kelam.d

Yaş 6-7 uludağ'da yaz kampındayım.
Belletmen bakıyordu bize o dahil herkes seviyor beni.
Hatırlıyorum otelin lobisinde beni öpmesinler diye büyük ablalardan kaçıyordum :D.

Sn. sevgili annem ve bendeniz:

5aV3oz.jpg

Bebekliğim bu siklette ve tipte geçtiği için beni yalarlardı, öpülmekten bıkardım, ay gerçi hala öyle :dyg:

Neyse, şimdi o beni şlap şlap öpenleri bi bulursam salya içerisinde bırakacağım hepsini, diyeceğim nasılmış böyle güzel olüo mu diyeceğim.

tenor.gif

Geri