Küçükken nasıl bir çocuktunuz?

Konu sahibi son olarak 1059 gün önce görüldü

Küçükken nasıl bir çocuktunuz?

• Kullanılan toplam oy
    6
Ee biraz da çocukluğunuza inelim değil mi? Ben sakin bir çocukmuşum,uysal,şirin olanından kalmadı öyle çocuklar çxnc

Hiç yerimde durmazdım, sürekli olarak çocukları döverdim. Ama büyüklerim tarafından çok sevilirdim, tam bir geleceğin Bağcılar çocuğu olacağımdan sanırım.. =) Ama, zamanla çok büyük bir olgunluğa erişmek zorunda kaldım her insan gibi, gerek hayatın getirmiş olduğu zorluklar, gerekse kendi ayaklarım üzerinde ne zaman kalmam gerektiğini anladım, işte o zaman benim için gerçek olan hayat başladı.. Herkesin hayatla tanışması farklı tabii ki, ama yaşanılanlar mayanızda var ise, çok büyük olgunluk getiriyor. Geriye dönüp baktığımda çocukluk arkadaşlarımın çoğu Cezaevinde. Allah yardımcıları olsun.. Bazen düşünüyorum; keşke hep çocuk kalsaydık.. Kimine göre sevilen, kimine göre sevilmeyen çocuk kalmaya devam etseydik.. Hayat işte; sürüklüyor bir yerlere.. Bu konu vesilesiyle çocukluğuma dair içimdekileri de dökmüş oldum.

Saygılarımla.

Çok hareketli ve meraklı bir çocuktum. Başıma gelmeyen kalmazdı, şuan olduğu gibi..

Eli sopalı bir çocuktum! Ayakkabi ile dövdüğüm kafasını yardigim ve tokatladigim saçını başını yoldugum kişiler olmuştur.

O eski halimden eser yok şimdi!

Haylaz, şımarık ve talihsiz. Düşman başına birer adet babaannem ve anneannem var. Nefret ediyorlardı benden ans satayım. Şimdi iyiler hâliyle, geliyor ya gelmekte olan. Yusuf yusuf yusuf.

Çok sugar. Birazcık sevebilmek için kitleler peşimden koşarmış. :3:​

Geri