Küçükken Mutlu Olduğumuz Küçük ve Saçma Şeyler :)

• Kullanıcı Aden
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
Konu sahibi son olarak 15 gün önce görüldü
Küçükken Mutlu Olduğumuz Küçük ve Saçma Şeyler :)

Ailemin abur cubur hediye etmesi ki Bu hala mutlu ediyor..
Sonracigima kahvaltida yumurtalari tokustururuz Kim kazanicak kazanmicak diye hala cocuklugumdan beri devam ediyor ahaha :)

Zar zor hatırlıyorum ama , köye gidip soba üzerinde ekmek kurutup ,içine çökelek koyup yerken. Anne bu çiğnenmiyor demem di sanırım. Sonunda müptelası oldum o ayrı ..

Mintax kutusundan çıkan plastik askerler

Cine5 in film baslarken 2 dakikalik sifresiz yayini ve filmin bitisinde Cast slaytinin gelmesiyle birlikte son 2 dakika kala sifrenin tekrar acilmasi

sineklerin kanatları koparıp karınca yuvasının önüne atmaktan acayip zevk alırdım :asd:

Leblebi tozu.Aslında ne küçük ne saçma hala seviyorum.

Akşam olunca ablamla birlikte annemin kıyafetlerini giyip babamla annemle gösteri falan yapardık nasıl mutlu olurduk.

ne güzel saçmalardık

Çıkamadığım erik ağacı, büyükbabamn çam kokulu tavan arasdaki odası, annemin yorgunlkdan cevaplayamadan uyuduğu gecelerde yanlız kaldığım sorular ve ay ışığı, ilk oyuncağım kız kardeşim, sürgünlerim, kuşlar, kadife kırmızı elbisem, vişne reçeli, kızların babannesi, patika, fenerli böcek... Benim liste baya kabarık.

Duvarda gölge oyunu oynamak.Kurt,kuş falan yapar mutlu olurduk.

bana sataşan erkek çocuklarını döverdim ben
ilk aklıma gelen bu oldu nedense : )

kaugummiautomat-1404070590kn8g4.jpg

Para atip sakiz veya yüzük cikarttigim makina..hala bazi yerlerde var utaniyorum ama utanmasam gider Gene atar alirim birseyler ahaha :D
Ah ne günler ya

Noel zamanlarinda okullarda verilen noel cubuk cikolari
60832-60832.jpg

Bu konu cok Güzel ya hergün birsey paylasabilirim nerden baksan :D

mezarlıktan gül kopartıp öğretmenimize verirdik
yakındı okulla mezarlık

Geri