Küçükken alay geçtiğim kız.

• Kullanıcı Yabani
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Erkek Fatma derdik kıza içinden manken çıkmış şimdi yüzümüze bile tükürmez tükürür mü tükürmez işte **Spam/Adversiting**..

4D307FB9-2CFA-4D7F-A674-D08432371EF6.jpegC40436C5-88F9-402D-BE6A-EF74A367143C.jpeg8A123790-5C74-42B1-A0DC-D70FE9A88038.jpeg79739C9D-46CB-451A-86F9-68A9AC1F1AFF.jpegDAC8E03A-D786-41F1-894F-47FC53B804F3.jpeg

Evrime bazuka atmis. Aynen kesinlikle sumuk atmaz kanka.

:emoji_cat: :emoji_cat: :emoji_cat: :emoji_cat:
Küçükken sevimliymiş. Badana boya olmuş.

Kizin hesabi nedir? Boyle bir konu actigini soyleyecegim ona. Jij gaat zien swa

Bende 5 sene sonra bu kadar evrim geçiririm umarım ;dddd
Maşallah diyelim nazar değmesin Allah sahibine bağışlasın

küçükken deyince aklıma geldi
komşunun çocu bi yere işemiş
sormuşlar tabi
sen mi işedin neden işedin falan
tidik değil tu tu demiş

İnsaların fotoğraflarını izinsiz forumlarda paylaşmak ne kadar etik acep, bir de övünürsünüz yaşadığınız ülke ile.. Ülkeniz değişse de fikirleriniz Türkiye de kalmış..

İnsaların fotoğraflarını izinsiz forumlarda paylaşmak ne kadar etik acep, bir de övünürsünüz yaşadığınız ülke ile.. Ülkeniz değişse de fikirleriniz Türkiye de kalmış..
Kim kime dum duma ortam böyle

Benim lisedeki sevdiğim oğlan da böyle olmuş. Gözlüklü kütük gibi bir şeydi. Şimdi biscolata erkeğinden hallice. İlk gördüğümde bir baktım, bir baktım, bir daha baktım. İsim soyisim falan tutmasa, ortak arkadaş olmasa olamaz diyeceğim.

Bazi kislar buyuyunce gercekten evrim geciriyorlar

Alay geçilmez. Alay edilir. Geçilen şey daldadır.
Bkz: dalga geçmek.
Bkz: alay etmek.
TDK yakşamlar diler.

Yabani'ye hırs yapmış. Zamanında kızı beğenmemiş ve o da hırs yapıp kendisine bakmış, çekidüzen vermiş. Sen de peşinde koş biraz Yabani, kız intikam serüvenini tamamlasın.

Geri