Küçük şeylerden mutlu olunabileceğine inanıyor musunuz?

• Kullanıcı Mavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Küçük şeylerden mutlu olunabileceğine inanıyor musunuz?

Inanirim, Eti Karam Gofret ve bir tabak yesil erigin nelere kadir oldugunu bilirim. :cici:

Bahar bana canga alınca ben çok mutlu oluyorum mesela :$

eFenin yandan gülüşü yetiyor bana

Eğer istiyorsan en ottan bktan şey bile seni mutlu edebilir he yok istemıyorsan dünyayı serseler önüne genede mutlu falan olamazsın.

Bi kere bu ne galabaluk esprisini yapıyım fena mutlu olurum şasldfk;d Küçük seylerle daha cok mutlu olur insanlar:cici:

Bir çikolata yetiyor herşeye :$

İnanıyorum.
En basitinden patronum akşam 1 saat erken çıkıp gidiyorsa benim mesai bitene kadar gelmeyecekse bu bile beni çok mutlu eder.
Yada yeğenimle arabacılık trencilik oynamak bunlarda küçük şeyler ama çok mutlu eder.

Küçük bir parfüm sisesinden mutlu olabiliyorum mesela.

genelde küçük şeyler
içten anlık bir gülüş ve ufak bi samimiyet beni mutlu eder
fazlasını aramam.

Kucuk birsey istiyorum volvo s60 aldigimda mutlu olabilirim . :S

Hayatmzda büyük şeyler olmadığı için küçük şeylerden mutlu olmayı öğrendik

Zor olan kötü olmak değil, bu kadar kötülüğün ortasnda iyi kalmayı başarabilmek.

O anki ruh halinin doğrultusunda gerçekleşebilecek durum. Eğer mutlu olmanızı engelleyen sorunların kapladığı alan, mutluluk sağlayacağı düşünülen "küçük" şeylerden büyük ise mutlu olunabileceğini zannetmiyorum.

Insanın kafası rahatken en ufak şeyden bile mutluluk duyabilir. Kimi zaman güzel bir hava, kimi zaman bir şarkı, kimi zaman ise bir söz... Ancak siz havanın, şarkının vs. "güzel" olduğunu havayı, şarkıyı en son aklına getirecek ruh halinde olan birine anlattığınızda buna çok anlam vermez diye düşünüyorum.

Geri