Küçük Kardeşe Sen Evlatlıksın Demek

Konu sahibi son olarak 2917 gün önce görüldü
Küçük Kardeşe Sen Evlatlıksın Demek

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Küçük kardeşe seni leylekler getirdi demekle benzer bir şey :)

Hoş olmayan şakalardan biridir!

seni cingenelerden aldik o yuzden bu kadar karasin diye dislardik ufak kardesimi :T:

ilk çocuğun verdiği heyecanla her anını fotoğraflayan anne babanın suçudur. küçük kardeşe böyle yapmazlar. büyük çocuğun yaramazlığın ta kendisi olunca hayat enerjileri kalmamıştır ve küçük kardeşe dair elde avuçta anlattıkları dışında bir anı yoktur ve küçük kardeş sorar
-neden ablamın fazla fotoğrafı var benim sadece 3 5 tane
-oluuum heheheheh seni evlatlık aldık senin ana baba farklı heheheheh

işte buradaki abla benim

Küçükken abimin bana dediği cümledir. Sürekli seni çöpte görmüşler ve evlatlık almışlar derdi. Aklımda soru işareti olmuştu ta ki okula başladığımda kimliğimi görene kadar :)

Genelde küçük kardeşi kızdırmak için kullanılır.

Anne babama benzemeyen bana hastanede karıştın sen demeleri kadar üzücü bir durum:)

Ablama manyağa bak evlatlık mısın kızım sen dedim hayır dedi, net cevap veren insanları severim

olsydı byük zevkle derdm ağltırdım biraz =))

Bir çocukluk anısı olarak aklımda kalan olaylardan. "Biz seni cami önünde bulduk", "birisi seni kapının önüne bıraktı, öyle büyüttük" gibi varyasyonlara sahiptim :d kamkimi burada tekrardan selamlıyorum :d

Keşke küçük kardeşe deseydim hep bana biz seni cami önünden bulduk denildi ev halkından kimse ile benzerligim yoktu diye.

Henüz kardeşim cok küçük buyusun kesin diycem :D

Canım ağabeyim çılgınca severdi psikolojimle oynamayı. Kardeşim olsa ben de yapardım, arkasındayım! :D

Benim yüzümden kardeşimin elini yaktığını bilirim yapmadığım şey kalmadı..

Geri