Küçük İbo Kimdir

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
1614679127979.png
1614679143437.png

Gerçek adıyla Halil İbrahim Küçük, 21 Mart 1984'te Şanlıurfa'da dünyaya geldi. İbrahim Tatlıses'in Urfa'daki konseri sırasında sahneye fırlayan Küçük İbo sonrasında İBO Show'a konuk oldu ve bir anda şöhreti parladı. Şöhreti yakalamasıyla birlikte 1 Şubat 1997 Cumartesi akşamı 20.15'te Show TV'de yayına giren ve 2000 yılının Haziran ayına kadar toplamda 4 sezonda 83 bölüm yayınlanan Küçük İbo adlı bir dizide rol aldı.

Sakarya Üniversitesi Elektrik-Elektronik bölümünden mezun olan Küçük İbo sonrasında Şöhretler Kebapçısı (TV Dizisi) 2003, Dumanlı Yol (TV Dizisi) 2002, Dumanlı Yol 2001 gibi yapımlarda da rol aldı. Türkü söylemeye devam eden Küçük İbo'nun Ayrılık Acısı - 1996, Hasret Sona Erdi Bugün - 1997, Yüreğim Yanıyor - 1998, Sensiz Olmuyor Gülüm - 2000, Hancı - 2004, Sahnede - 2009 adlı 6 albümü var.
alıntı​

Büyümüş bu len.

biz küçük onur'u tutuyorduk, buna hiç prim vermedik.

Amcasını eşini dostuyla(Kardeş Payındaki Hilmi ile) basan kişidir. @Özlem
Sonrasında yengesine sitem eden şarkılar yazmıştır.

@Süreyya :)

buyuk-hilmi_915981.jpg

Evet Yengesini yukarıdaki adamla Basmıştır..Sonra evden konuşarak sokağa çıkmıştır.Sokakta oturup ağlarken bir şarkı patlamıştır.O sırada Lacivert Jaguarıyla geçen Akbaş Müziğin Sahibi Ali Osman Akbaş çocuğun söylediği şarkıyı beğenir.Seni çok ünlü star yapacağım der.Sonra ünlü bir star olur.İbrahim Tatlises'in veliahti ilan edilir.Yengesi İbrahim'in şöhret olduğunu görünce para yasak aşkının üstüne çıkar.İbrahim yapma etmaa der.iki cümlesi doğru gerisi kendi senaryom :p O zamanlar genelde öyleydi.

Sonrasında Power Rangers diye dizi başlar.
@Süreyya hanımcım :)

Ekli dosyayı görüntüle 29507

Evet Yengesini yukarıdaki adamla Basmıştır..Sonra evden konuşarak sokağa çıkmıştır.Sokakta oturup ağlarken bir şarkı patlamıştır.O sırada Lacivert Jaguarıyla geçen Akbaş Müziğin Sahibi Ali Osman Akbaş çocuğun söylediği şarkıyı beğenir.Seni çok ünlü star yapacağım der.Sonra ünlü bir star olur.İbrahim Tatlises'in veliahti ilan edilir.Yengesi İbrahim'in şöhret olduğunu görünce para yasak aşkının üstüne çıkar.İbrahim yapma etmaa der.iki cümlesi doğru gerisi kendi senaryom :p O zamanlar genelde öyleydi.

Sonrasında Power Rangers diye dizi başlar.
@Süreyya hanımcım :)
Ne dramlar var.

Dram mı :) Asıl dram ben power Rangers izlemek için okuldan çıkıp eve koşarak gitmemi düşünebilirsin.Hem son 5 dakikasına yetişiyordum.Teçhizatlı koşu 2 km :)
Ya o zamanlar netflix de yok ki repeat please yapabilesin:D

İbrahim Tatlıses in oynadığı bir filmde, hamam sahnesi vardır, hamamda peştemaliyle kavga ettiği esnada kameralara yansıyan olgu, küçük İbo'dur. Lakin, kime göre küçüktür, bu som derece muhammara...

1711819557740.png

Benim yaşımdakiler ibonun niye böyle durduğunu bilir

Yengesinin yatakta başkasıyla basılınca bir ino diyişi vardı. Hiç o ses gitmiyo aklımdan. Taklidini yapıyordum. fjkdjfjdj

Geri