Kuaförün ısrarla bildiğini okuması

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ünideyken bir nonoş abinin gazabına uğradım. Adama kaşı kes dedim gitti kökünden yok etti. Katil olacaktım nerdeyse

Benim kuaförüm sacma sapan kuaför değil hic oyle bir şeye maruz kalmadim.

ulan yapabiliolarmış gibi birde dükkana ünlü saçları fotoları koyduruolar , 1 kere istediğim saçı yapan bir kuaföre denk gelmedim

- abi selbes bılak ya selbes senin sac yıplanmış abi yıplanmış kılıklalı alıcam ben ya lahat ol

+ olum bak kısaltma saçı

- ya yok be abim be

senaryo değişmio tabi bahanede hazır

Abi kıyıklalı aldım valla ya

bizim ilyas kuaför işte

Yıllar oldu aynı kişi traş ediyor :D

Abi aynı mı
aynı canım aynı :D

İstisnasız döverim , hemde öyle böyle dövmem
acımadan tekme tokat dalarım ..

benım saclarımın bır sanı sohretı var arkadas ..

Zorunlu olmadıkça doktorunu da kuaförünü de değiştirmeyeceksin. Her seferinde anlatmak zorunda kalmasın en azından. :)

Kuaförüm, yani berberim hep aynı ama; onun da bazen aklı gidip geliyor. :D

benim kuaförüm çok munis ben ne dersem o :) hiç pişman etmedi beni sağolsun .buradan ona sevgiler :p

en sevmediğim kuaför tiplemesi.adama iki saat anlatırsın yaptığının istediğinle alakası yoktur.

Kuaförünüz kesinlikle erkek olmalı o kadar diyorum :p

"Yanlardan al, üstü kalsın." dedim, şu yaptığına bak.

Nasılım arkadaşlar?

1548311_o7e6d.jpg

Bi iki kuaforun azizligine ugradim, tam da ergenlik yillarimda. O sebepten yillardir saclarimi kendim kesiyorum. Onlardan daha iyi yaptigima eminim .p

Herkes kendi tarzini yansitmak istiyor sanirim. Cunku bu da bir sanat ama karsindakine sormali istiyor musun diye. Aksi halde telafisi uzun zaman aliyor.

Uzun zamandır aynı kuaföre gidiyorum. Küt saç ve kahkül kullanıyorum sürekli ve tam istediğim şekli hep verir.
Bir de aralara ruh halime göre bir tutam mavi veya kırmızı atar keyfim hemen yerine gelir.*-*

Lanemoje Hanım ile aynı durumdayız.

Sürekli başıma gelen olay ajsksls
bana bırak.

Dün kuafördeyken aynen şunu söyledi ; "sen şurayı kes, şurası şöyle olsun falan diyorsun ama ben senin söylediklerin yerine kendi bildiğimi yapıyorum."
Adam neyse ki İstanbul`un ilk 5`inde, bir de iyi kesiyor bir şey diyemiyoruz.

Geri