Kuaförlerin istenilen saçı değilde istedikleri saçı yapması

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Anlatıyorsun izah ediyorsun para sorun değil diyorsun tamam diyor ama hata error Sjsjsjs

Gidiyor bu trend diye istediği saçı yapıyor.
2 sene önce yaşamıştım dibe bakır uçlara Uç platin atmıştı 1 ay sonra yeniden boyattım. Bunların hipokrat yemini yok mu ya :X

Aman da aman aramızda kuaför mü varmış Sjsjsj

Kendi adıma bu konuda çok şanslıyım ve kuaför konusunda hiç sıkıntı yaşamadım. Şu anki kuaförüm ile ilk karşılaştığımızda, senin yazdığın gibi @Serçe ciğim "Bu gösterdiğiniz saçı değil, yüzünüze daha çok yakışacak modeli keseceğim." demişti ve ben de bir cesaret kabul etmiştim, sonuç da harika oldu. Yıllardır aynı kuaföre gidiyorum ve hiç tanımadığım insanlar bile saçımı nereye kestirdiğimi soruyor. Sonuçta kuaförlük de bir çeşit sanattır ve yeteneği olmayan kişilere asla kuaförlük belgesi verilmemelidir ki çoğu da iş yapamıyor zaten.

• Üzgün
Tepkiler: ne
Kendi adıma bu konuda çok şanslıyım ve kuaför konusunda hiç sıkıntı yaşamadım. Şu anki kuaförüm ile ilk karşılaştığımızda, senin yazdığın gibi @Serçe ciğim "Bu gösterdiğiniz saçı değil, yüzünüze daha çok yakışacak modeli keseceğim." demişti ve ben de bir cesaret kabul etmiştim ve sonuç da harika oldu. Yıllardır aynı kuaföre gidiyorum ve hiç tanımadığım insanlar bile saçımı nereye kestirdiğimi soruyor. Sonuçta kuaförlük de bir çeşit sanattır ve yeteneği olmayan kişilere asla kuaförlük belgesi verilmemelidir ki çoğu da iş yapamıyor zaten.
Benim kuzenim harika bir kuafördür aslında senelerce sarıyı ona attırırdım.Ve dediğin gibi saçınızı nerde yaptırdınız diye sorular bana da geliyordu. Kendisi Almanya ya gittiği için bir anda boşta kaldım kuaför konusunda aslında yaptırdığım yerde kaliteli ama acemi insanları almış olacaklar ki böyle oldu Saç önemli Lefty hanımcım :)

Benim kuzenim harika bir kuafördür aslında senelerce sarıyı ona attırırdım.Ve dediğin gibi saçınızı nerde yaptırdınız diye sorular bana da geliyordu. Kendisi Almanya ya gittiği için bir anda boşta kaldım kuaför konusunda aslında yaptırdığım yerde kaliteli ama acemi insanları almış olacaklar ki böyle oldu Saç önemli Lefty hanımcım :)
Önemli elbette ve yüz hatlarına gidecek saçı kesebilecek ya da boyayabilecek kuaförü bulunca asla bırakmamak gerekiyor.
Mutlaka iyi birileri vardır ancak tavsiye ile bulabilirsin ve kuzenin aslında sana başka isimler verebilir, bildiği iyi kuaför vardır diye tahmin ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: ne
Önemli elbette ve yüz hatlarına gidecek saçı kesebilecek ya da boyayabilecek kuaförü bulunca asla bırakmamak gerekiyor.
Mutlaka iyi birileri vardır ancak tavsiye ile bulabilirsin ve kuzenin aslında sana başka isimler verebilir, bildiği iyi kuaför vardır diye tahmin ediyorum.
Çalıştığı yerde en iyisi kendisiydi. Hiç öyle bir öneri sunmadı bende sormadım. Zaten daha da sarı attırmam çok yıpratıyor saçı ya.

zamanla yok olucak bir şey için para veriyorum demiyorsunuz da **Spam/Adversiting**
istediğimizi yapmiyor da sorun..

Bir de bunun ısrarla
“Bak şimdi sana en güzel saçı/makyajı yapacağım bana bırak…..”
diyeni var

:(

Yillar once sacimi biraz kestirip birazda aralarina renk katmak istemistim. Kadin kuafor gicima gelen saci omuzlarima kadar kesmisti. Ogun bugundur TRde daha detaYli anlatiyorum. Cidden bazilari 0 bu alanda

Iki santimden fazla kesersen para vermem diyorum. Oyle kesiyorlar. Onun disinda her sac farkli zaten. Gosterdigim ornekteki kadinin sacindan 3 kadina sac cikar. Oyle bi sacla yapilan modelle benim gibi kil kuyruk birininki ayni olur mu olmaz.. kuaforleri dovmeyelim.

ozel gunlerde yasadigim bir kac kuafor/makyoz faciasindan sonra (yeminle beni cadi gibi yapmislardi) uzak durmayi tercih ediyorum. kiz kardeslerimin dugunlerinde bile sac-makyaj yaptirmadim. kendi capimda bisiler yapmaya calistim. vallahi kuafor sonrasi aglayarak eve geldigimi hatirlarim. sinir krizine girip, gidecegim yere bile gitmekten vazgecmis oldugum zamanlar var. bana yaptiklari yakismiyor. benim cildimden ve sac tipimden anlamiyorlar, ne bileyim ya. kendi dugunum olursa buyuk ihtimalle yine kendim yapacagim bisiler. iyi ki youtube var.

bazi kuaforler insanin moralini bozuyor ya. bilincli-bilincsiz negatif yorumlar da yapiyorlar arada. gercekten iyi bir kuaforunuz olmali, tek adres olmali, guvendiginiz biri olmali.

kuaförlerin dilinden anlamanız lazım biraz. nasıl bir ressama tuvali verince oraya bir şeyleri kendi yeteneğine ve zevkine göre boyuyorsa, kuaföre de saçları emanet edince kendilerinden geçiyorlar. istiyorlar ki o saçı alayım bambaşka şeyler yapayım ama her saça her model ve her renk olmaz. herkese uyan bir sarı tonu, bakır tonu olduğunu düşünüyorum ama bunu gerçekten bulabilmek asıl meziyet. uzun zamandır kuaföre gitmiyorum, sinirlerimi bozanlar yüzünden... en son saçımı kesen ve boyayan kuaför ''sana yanlış bir şey yapsam polisi yığarsın sanki kapıya'' demişti. HAKLI. mutlu çıkmak istediğimiz yerden mutsuz çıkıp üstüne de para bayılacaksam polis yığarım, hakkımdır... son zamanlarda önüme düşen bebeksi sarılar ve yetenekli kuaförler beni cezbediyor ama düz fönlü ve maşalı saçlarına yaptıkları sarıların duruşuyla benim kıvırcık saçımdaki sarının duruşunun aynı olmayacağına ben o kadar eminim ki hiç yeltenmiyorum. eğer sarışın olmadan ölürsem, beni yıkarken saçımı sarı da yapın... 3500 tl bayılamam ama 3500 tl fiyat duyunca bayılmışlığım vardır.

Birisi melonun yazdigini ozet gecsin. Okumaya mecalim yok bugun :(
Diyor ki Kuaför ondan korkmuş sen polis çağırırsın demiş Melodram da polis çağırmış kavga çıkmış kuaför yaralı Sjsjsj

Hiii. Ay yapmaz bizim kiz cok uysal ya. Kesin kizin sacini yakti
ben tatlı dilimle yılanları deliğinden çıkardığım kadar çıkan yılanları da sushi yapmasını bilirim canımko görümcem <3 sjhhs.
özetle kuaförlere güvenmeden ve sövmeden önce kendi saçınızı ve kendi ruhunuzu tanıyın demek istedim diyebiliriz...

ben tatlı dilimle yılanları deliğinden çıkardığım kadar çıkan yılanları da sushi yapmasını bilirim canımko görümcem <3 sjhhs.
özetle kuaförlere güvenmeden ve sövmeden önce kendi saçınızı ve kendi ruhunuzu tanıyın demek istedim diyebiliriz...
Tsk ederim bebegim.

Geri